Men-Are-Men-Poster6

Hwang Jung Eum este surprinsă de confesiuni romantice în noua dramă “To All The Guys Who Loved Me”

Iată că a venit timpul să să ne facem loc pe lista pentru încă un serial de văzut. De curând a avut premiera noua dramă “To All The Guys Who Loved Me / Men Are Men / 그놈이 그놈이다” în care îi regăsim ca protagoniști pe frumușica Hwang Jung Eum, pe Yoon Hyun Min și Seo Ji Hoon. Este vorba despre o comedie romantică și fantastică cu 32 de episoade (2 episoade consecutive pe zi) difuzată de postul coreean KBS2 în serile de luni și marți. De realizarea ei s-a ocupat compania iWill Media , avându-i în frunte pe regizonul Choi Yoon Suk și pe scriitoarea Lee Eun Young .

Poveste:

Această dramă spune povestea unei femei care alege să rămână singură după ce a fost rănită în urma relațiilor din trecut și unui bărbat care vrea să-și schimbe relația cu această femeie prin intermediul iubiri. Actiunea acestei drame va combina tema unei vieți trecute cu subiecte realiste, cum ar fi căsătoria și hotărârea oamenilor de a nu se implica într-o relație.

Mai exact o vom descoperi pe Seo Hyun Joo ( rolul interpretat de Hwang Jung Eum) care lucrează ca lider al unei echipe de planificare de webcomic. Ea declară că intenționează să rămână singură, dar primește mărturisiri romantice de la doi bărbați: Hwang Ji Woo (personajul interpretat de Yoon Hyun Min) și Park Do Kyum (Seo Ji Hoon). Hwang Ji Woo este CEO-ul unei companii farmaceutice. Are o personalitate rece și o abilitate excelentă în domeniul afacerilor. Pe de alt[ parte, Park Do Kyum este un scriitor popular de benzi desenate. Este o persoană sociabilă. El și Seo Hyun Joo au crescut ca niște frați, dar surprinzător sau nu, el s-a îndrăgotit de Seo Hyun Joo.

Distribuție:

Actori principali:

Yoon Hyun Min – Hwang Ji Woo
Hwang Jung Eum – Seo Hyun Joo
Seo Ji Hoon – Park Do Kyum
Jo Woo Ri – Han Seo Yoon

Alți actori:

Choi Myung Gil – Kim Sun Hee
Seo Hyun Chul – Hyun Joo’s father
Noh Susanna – Oh Young Eun
Lee Hwang Ui – Hwang Ji Woo`s secretary
Hwang Young Hee
Kim Kyu Sun
Song Sang Eun

Hwang Jung Eum  este una dintre cele mai bune actrițe din Coreea. Este atât de captivantă să o privești în timp ce joacă, încât eu chiar aș putea să o urmăresc la nesfârșit. Până acum ea a jucat în multe seriale, din care amintesc doar câteva: “Mystic Pop-up Bar” (JTBC / 2020) , „The Undateables” (SBS / 2018) ”Lucky Romance” (MBC / 2016), „She Was Pretty”  (MBC / 2015), ”Kill Me, Heal Me”  (MBC / 2015), ”Endless Love”  (SBS / 2014), „Secret Love”  (KBS2 / 2013).

Yoon Hyun Min este o “față” tot mai prezentă în producțiile coreene recente. Mă bucur că producătorii coreeni au început să îl remarce , pentru că era chiar păcat să rămână un actor mai puțin cunoscut. Eu îl consider foarte versatil, l-am văzut în câteva roluri secundare și de fiecare dată s-a descurcat remarcabil, indiferent dacă era vorba despre o comedie sau un serial cu un subiect mai sensibil. Sper că și voi îl recunoașteți dacă ați urmărit producțiile: ”My Holo Love”  (Netflix / 2020), „Mama Fairy and the Woodcutter”  (tvN / 2018), ”Fall From The Sky”  (tvN / 2017), ”Witch at Court” (KBS2 / 2017), ”Tunnel” (OCN / 2017), ”Beautiful Mind”(KBS2 / 2016), „My Daughter, Geum Sa-Wol”  (MBC / 2015-2016) ,”Beating Again”  (JTBC / 2015), ”Discovery of Love”  (KBS2 / 2014), ” A Witch’s Love „ (tvN / 2014).

Seo Ji Hoon face parte din noua generație de actori și poate, până acum, nu a reușit să se remarce atât de mult. Pot să vă zic despre el că a jucat în câteva producții cunoscute precum: „Welcome” (KBS2 / 2020), „Flower Crew: Joseon Marriage Agency”  (JTBC / 2019), ”Mama Fairy and the Woodcutter”(tvN / 2018), „Misty” (JTBC / 2018) ”My First Love”  (OCN / 2018), ”Prison Playbook” (tvN / 2017-2018), ”School 2017 (KBS2 / 2017), ”Solomon’s Perjury” | (JTBC / 2016-2017).

Curiozitati :

  • Despre această dramă, scenarista a declarat – „Întrucât genul dramei este comedia romantică, întrebarea la care sunt cel mai atentă când scriu este„ Cum pot face spectatorii să zâmbească fericiți în timp ce urmăresc această dramă? ”Sper că timpul spectatorilor petrecut urmărind drama este  partea din ziua lor care îi face să râdă și să le bată inima puternic”.
  • Despre chimia care a apărut și posibilitatea de a jucat alături de Hwang Jung Eum , Yoon Hyun Min a declarat -“În timp ce jucăm împreună, am înțeles de ce Hwang Jung Eum este regina comediilor romantice. Ea analizează mult [personajul] ei și, de fiecare dată când o văd înfățișând rolul ei atât de bine, îmi dau seama că este o actriță cu energie pozitivă. Îmi place să joc alături de ea și sunt recunoscător să lucrez cu ea. Cred că este o actriță uimitoare. ”
  • Mai trebuie să vă aduc aminte că actorii Yoon Hyun Min și Seo Ji Hoon au mai jucat împreuna și în drama”Mama Fairy and the Woodcutter” din 2018. Cu ocazia reunirii lor de acum, Yoon Hyun Min a ținut să îl laude pe Seo Ji Hoon, astfel- “ În ciuada faptului că este tânăr, el lucrează harnic și pasional. Aștept cu nerăbdare să-i văd dezvoltarea prin această dramă. ”

Dacă încă nu v-ați făcut o idee despre dramă, vă invit să urmăriți filmulețele de mai jos:

Teaser 1 : https://www.youtube.com/watch?v=XF56Lczhi-0

Teaser 2: https://www.youtube.com/watch?v=oqiEYmTSJVY

Teaser 3:

Aceasta a fost prezentarea dramei “To All The Guys Who Loved Me”. Aș putea să spun că mă bucur foarte mult că o revăd pe frumușica Hwang Jung Eum într-o comedie romantică, genul de drama care zic eu că i se potrivește perfect. De asemenea, sunt fericită că revine în atenția noastră și Yoon Hyun Min, un actor extrem de talentat. O drama plăcută, cu și despre relații și decizii de luat în viață pare numai bună să ne înveselească serile în această vară.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.