son-ye-jin-lee-sun-gyun-sam-worthington

Son Ye Jin și Lee Sun Gyun ar putea debuta la Hollywood?

De curând, mai exact pe 6 iulie, publicația coreeană Star News a dezvăluit că, potrivit unor surse  din industria cinematografică, actrița Son Ye Jin ar fi primit propunerea  să joace în următorul film de la Hollywood numit  „Cross”. Se spune că actrița a jucat în filmul alături de Sam Worthington, actorul cunoscut pentru rolurile sale din filmul „Avatar” și din seria „Clash of the Titans”.

Până acum, se știe că filmul „Cross” va fi regizat de Andrew Niccol, cunoscut pentru filmele sale de SF, precum “In Time” , “The Host” și “Gattaca” și pentru că este scriitorul din spatele celebrului film din 1998 „The Truman Show”. De această dată, filmul său va  prezenta o acțiune ce se va petrece în viitor, într-o țară multirasială împărțită în două națiuni printr-o graniță. „Cross” va spune povestea oamenilor prinși între aceste două națiuni, dintre care una este  bogată și una sărăcăcioasă.

Potrivit aceleiași surse,  actrița Son Ye Jin va juca rolul personajului Vera, o femeie dură, care trăiește în apropierea frontierei în națiunea săracă. După ce soțul ei moare în timpul unei încercări de a evada peste graniță, Vera este lăsată singură să-și crească fiul pe cont propriu. Se pare că Sam Worthington va juca un rolul  unui  bărbat care trăiește în națiunea înstărită.

Deși „Cross” este în dezvoltare de foarte mult timp, Andrew Niccol a devenit interesant, recent,  să filmeze  acest filmul în Coreea și cu actori coreeni după ce a vizitat țara, anul trecut, pentru inspirație (datorită statutului actual al Coreei drept „singura națiune împărțită  în 2 din lume”). De asemenea, se spune că s-a  adresat personal lui Son Ye Jin, în speranța că o va coopta  pentru film.

Star News relatează că  producătorii  filmului „Cross” și-au propus să înceapă  filmările în Coreea în martie 2021.

Având în vedere că aceste vești au stârnit interesul fanilor, au apărut și confirmări atât din partea lui Son Ye Jin cât și despre Lee Sun Gyun, actorul pe care l-am remarcat, de curând, în filmul fenomen ” Parasite”. Mai exact în aceeași zi, agenția actriței Son Ye Jin, MS Team Entertainment, a răspuns la articolele conform cărora actrița urma să apară în noul film “Cross”. Deși sugerează că este aproape sigur că ea va juca în film, agenția a fost prudentă cu declarațiile, spunând : „Son Ye Jin este în discuții pentru filmul„ Cross ”, iar perspectivele sunt favorabile. Cu excepția cazului în care există schimbări uriașe. “

În acelați timp, agenția lui Lee Sun Gyun a confirmat, de asemenea că actorul din „Parasite” a fost în discuții pentru a se alătura filmului. Un reprezentant al HODU & U Entertainment a declarat: „Lee Sun Gyun a primit o ofertă pentru a juca în „ Cross ” și examinează în prezent oferta. Încă nu a luat o decizie în această privință.”

Potrivit publicației Star News, Lee Sun Gyun ar fi primit rolul șefului  intimidant și puternic al  celor care protejează frontierele în noul film “Cross”.

Acestea au fost detaliile care au fost făcute publice până acum. Ce părere aveți despre această veste ?




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.