LC_IU_HEADER

8 cântece ale lui IU pentru a sărbători etapele vârstei de 20 de ani

Când te gândeşti la IU, primul lucru care îţi vine în minte este: o vocalistă puternică, care are har în a scrie versuri inspiraţionale şi oferă o discografie versatilă pentru fiecare stare trăită. Cunoscută pentru faptul că îşi compune muzica din perspectivă personală, ascultătorii au învăţat, fără îndoială, suficiente lecţii de viaţă de la IU. Mai mult, este cunoscută şi pentru faptul că din când în când, lansează melodii speciale pentru a-şi sărbători zilele de naştere, ca artist de 20 şi ceva de ani.

Acestea fiind zise, iată o selecţie de cântece ale lui IU în care fiecare persoană de 20 şi ceva de ani se poate regăsi la un anumit moment în viaţă.

1. “Every End Of The Day”

Iubirea nu are vârstă şi nici timiditatea de a-ţi mărturisi sentimentele pentru cineva. Orice tânăr de 20 şi ceva de ani se poate regăsi în versurile lui IU, care cântă despre cum se luptă pentru a-şi transmite adevăratele sentimente, dar eșuează pe măsură ce acțiunile și intențiile sale contrastează. Se pare că a trece prin căile încurcate ale iubirii când ai 20 de ani e ceva universal!

https://www.youtube.com/watch?v=Z7c19GVThZQ&feature=emb_logo

2. “Through The Night”

Această melodie calmă este perfectă pentru a reînnoi amintirile pe care cineva le-a trăit cândva în dragoste. În această scrisoare de dragoste vocală pe care IU o transmite către noi, se pot regăsi mulți tineri de 20 și ceva de ani care au trecut printr-o poveste de dragoste similară și care încă simt durerea cauzată de lipsa acelei flăcări vechi (sau actuale) în iubire.

3. “Twenty-Three”

IU a arătat o latură cu totul nouă și îndrăzneață în piesa “Twenty-Three”. Îndrăzneala este reprezentată de faptul că vorbește liber despre ceea ce îi trece prin cap și împărtășește în mod deschis aspectele care au surprins-o când a împlinit 23 de ani. Mulți tineri încep să prindă conturul realității în jurul acestei vârste, în timp ce își pun întrebări existențiale care îi îndepărtează de anturajul lor și îi trimit pe o nouă cale către descoperirea de sine.

4. “Palette” feat. G-Dragon

Odată ce ai ajuns la 25 de ani, îți dai seama că toate dezbaterile despre vârstă sunt învechite și că singurul lucru care contează este ceea ce consideri tu de fapt ca fiind vârsta ta. IU împărtășește același sentiment cu tine în piesa ei, în care subliniază importanța luării deciziilor în viață, fără a simți obligația de a se conforma unor standarde și a restricționa o persoană să urmărească cu adevărat alegerile personale.

5. “Dear Name”

Mereu grijulie, IU a ales special acest titlu pentru melodie, astfel încât fiecare persoană să se poată considera personajul principal atunci când o ascultă. Portretizând perfect poziția în care cineva se află atunci când se simte pierdut și fără speranță în timp ce munceşte din greu pentru a-și atinge obiectivele, “Dear Name” reprezintă un mesaj de speranță pentru a persevera până când ajungi la final. Acesta este un sentiment pe care majoritatea oamenilor care se apropie de vârsta de 30 de ani l-a trăit, într-o anumită măsură,

6. “Ending Scene”

Deși acesta este în principal un cântec de despărțire, tăierea legăturilor în orice tip de relație este un lucru obișnuit prin care trec tinerii adulți de cel puțin câteva ori în viața lor. Distanțarea este uneori inevitabilă, dar încheierea unei relații în termeni buni este încurajată. Sfatul lui IU este de a dori oamenilor ceea ce e mai bun, pe măsură ce îi lăsăm să se îndepărteze, deoarece acesta este un semn al maturității și al onestității.

7. “BBIBBI”

„BBIBBI” transmite un mesaj puternic despre acceptarea de sine și cum să oprești ura dușmanilor, lucru cu care se luptă majoritatea oamenilor în primii ani după împlinirea vârstei de 20 de ani, dar în cele din urmă învață să depășească acest lucru cu timpul. IU vorbește cu siguranță din experiență, iar ea îi învață pe oameni să lupte pentru ei înșiși și să pună capăt bullyingului și rușinii o dată pentru totdeauna.

8. “eight” feat. BTS’s Suga

Când doi compozitori-geniu se întâlnesc, capodopere precum „eight” se nasc. În paralel sunt abordate trei concepte: fericire, tinerețe și vârstă adultă. Pe măsură ce înaintăm în vârstă, lucrurile care au adus odată fericirea sunt adesea lăsate în urmă. La fel, lupta interminabilă între a fi „pentru totdeauna” tânăr și a revendica responsabilități ca un adevărat adult este obositoare. Poate, există o parte bună care le leagă pe toate trei și anii liberi ai tinereții noastre ne-au pregătit cu sârguință să întâmpinăm cei treizeci de ani într-un mod mai matur?

Sursa: soompi.com
There is 1 comment

Add yours
  1. Cristescu P. Radu

    Multumim pentru cele 8 cantece ale drei IU. Mi-au placut. IU este de asemenea o prezenta agreabila si in filme si in seriale. Frumoasa si talentata.


Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.