sddefault

Kim Woo Bin vorbește despre noul film și ne prezintă rutina zilnică într-un scurt interviu

Recent, Kim Woo Bina apărut pe coperta numărului de iulie a revistei Esquire Korea, puteti să vedeti interviu aici. De asemenea, actorul a fost cooptat pentru un interviu distractiv de tipul  “din spatele scenei” pe care vi-l voi arăta chiar mai jos.

În interviu, Kim Woo Bin a împărtășit că, în prezent, filmează pentru noul său film numit „Alien”. El a adăugat: „Cred că extratereștrii sunt reali. Cred că ar fi fascinați de noi, așa cum suntem noi de ei. Oamenii spun că au văzut OZN-uri, așa că mă întreb dacă nu cumva extratereștri  ne observă de la depărtare. ”


Când a fost întrebat de ce nu folosește rețelele de socializare, el a răspuns: „Nu mă pricep la asta. Prefer să apelez sau să scriu un mesaj text decât să folosesc media socială. ” În timpul liber,  actorul vizionează filme, citește scenarii și se pregătește pentru filmări. „Nu am reușit să merg la sală în ultima vreme”, a spus el, „așa că mă antrenez acasă”.

Ziua de naștere a lui Kim Woo Bin este pe 16 iulie. În legătură cu acest subiect, el a spus: „Cred că o voi petrece liniștit acasă cu familia mea. Va trebui să-i cer mamei să facă supă de alge pentru mine. ” Supa  de alge este o masă tradițională  ca un obicei pentru zilele de naștere din Coreea.

 În restul interviului, i s-a cerut să aleagă între două variante. El a spus că preferă adidașii  în locul pantofilor eleganți, mesajele text în detrimentul  apelurilor, cumpărături online  în locul celor tradiționale, hip hop în defavoarea  baladelor și Netflix  în locul  cititului. Când a fost întrebat ce  a urmărit în ultimul timp, el a răspuns: „ Drama Extracurricular”.

De asemenea, actorul a spus că preferă să vizioneze filme  la cinema decât acasă. „Este în regulă, chiar dacă oamenii mă recunosc. Nu pot decât să-i salut. Toată lumea este aici pentru a viziona filmul, până la urmă. “ El a împărtășit că preferă filmele thriller precum „Seven” și „Fight Club”. Reporterii l-au întrebat  dacă este  fan al regizorului David Fincher, el a răspuns: „Sunt, îmi place și Brad Pitt. ”

Kim Woo Bin a mărturisit că încearcă să devină o persoană matinală și a împărtășit rutina zilnică. “Mă trezesc în jurul orei 8 sau 9 dimineața, primul lucru pe care îl fac este să mă spăl pe față și pe dinți. Beau două pahare de apă caldă și iau niște probiotice. După aproximativ 30 de minute, am prima mea masă. O oră mai târziu, fac exerciții fizice. Când nu lucrez, zilele mele se desfășoară în acest fel.”

Puteți să vedeți și voi interviul complet cu subtitrare în engleză accesând link-ul de mai jos

https://www.youtube.com/watch?v=3GYVPZ8hZa8&feature=emb_err_woyt

(sursa: soompi)




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.