kim-woo-bin-5

Kim Woo Bin, primul interviu în 5 ani și după ce a învins cancerul

Kim Woo Bin apare pe coperta din luna iulie a publicație  Esquire Korea și cu această ocazie a oferit un interviu interesant în care  a vorbit despre cariera sa, noua sa mentalitate și multe alte aspecte pe care le voi detalia în următoarele rânduri.

În ceea ce privește modul în care s-a simțit acordând primul său interviu în cinci ani de pauză, Kim Woo Bin a spus: „Când spuneți că au trecut 5 ani mă face să realizez că a trecut foarte mult timp. Dar, ca să fiu sincer, nu se pare că a trecut atât de mult. Am crezut că toate mi se vor părea  necunoscute, dar acum când vă întâlnesc, am în  continuare un sentiment de familiaritate. La fel s-a întâmplat cu filmările pentru noul meu  film. Eram foarte nervos, deoarece trecuse atât de mult timp, dar, odată ce am ajuns pe platourile de filmare, mi-am spus  <Acest lucru nu se simte atât de necunoscut cum mă așteptam>”.

Reporterul i-a menționat lui Kim Woo Bin că, deși a început cariera sa ca model, nu a făcut multe ședințe foto după ce a devenit actor, iar actorul a răspuns astfel:  “Este adevărat, am făcut mai puține decât am crezut. Au fost câțiva ani în care nu am putut, de asemenea. Uneori sunt în proiecte și nu pot face o pauză, așa că poate fi un motiv pentru asta. Sincer, de când am început să fiu model, să fac o ședință foto mă face să mă simt de parcă mă întorc în orașul natal. Așa că am vrut să fac fotografii  care să se simtă un pic  mai relaxate.”

În cadrul interviului, reporterul i-a adus aminte lui Kim Woo Bin că se va întâlni cu fanii săi  prin intermediul următorului film și a fost întrebat dacă are vreun plan sau  se pregătește în vreun fel mai  special pentru aceasta.

„Nimic în special nu va fi diferit, pentru că este datoria mea să mă dedic proiectelor mele. Mă pregătesc  atât cât pot, vorbesc mult cu regizorul pentru a mă asigura că filmul iese bine și discut  foarte mult și cu ceilalți actori pe platoul de filmare. Singurul lucru special ar putea fi faptul că mentalitatea mea este puțin diferită; cum ar trebui să-l numesc – cred că am multă energie bună, deoarece îmi voi saluta fanii pentru prima dată într-o perioadă lungă de timp printr-un proiect. Mă simt recunoscător și emoționat doar pentru acest fapt. În ultima vreme mă bucur  să merg pe platourile de filmare.”

Actorului i-a fost atras atenția că nu există prea multe informații disponibile despre noul său film, în afară  de un articol care îl descrie ca un film SF cu crime despre un extraterestru care locuiește în Coreea din zilele noastre. Kim Woo Bin a răspuns: „Tot ce pot să spun este că va fi un film  SF  cu crime  despre un extraterestru ”.

Actorul a mai avut o întâlnire cu fanii la sfârșitul anului trecut. Despre acest subiect, Woo Bin a declarat: “A fost atât de grozav. Am fost foarte recunoscător și am simțit că am  întâlnit oameni care sunt cu adevărat de partea mea, deoarece a fost un eveniment în care toți cei care participau erau întradevăr  oameni care m-au așteptat mult ”.

Când i s-a cerut să definească care ar fi farmecul său ca actor, Kim Woo Bin a spus: „Poate că arăt  unic? Există o mulțime de oameni frumoși și drăguți, dar cred că eu arăt puțin mai diferit. De asemenea, cred că acesta este motivul pentru care regizorii mi-au plăcut încă  de când eram mai tânăr. ”

Intervievatorul a sugerat că acest aspect  ar putea fi motivul pentru care a ajuns să joace rolul mai multor criminali, iar Kim Woo Bin râzând a spus că au fost vreo  cinci sau șase ocazii când a interpretat personaje care sunt cele mai bune la lupta în școala lor.

Când  reporterul a menționat faptul că a auzit despre  Kim Woo Bin că  nu a fost tipul  de elev care se implică în certuri sau lupte la școală, actorul a răspuns cu un zâmbet: „Ei bine, nu am fost cel mai bun în lupta la școală.”

În ceea ce privește comportamentul deviant, Kim Woo Bin a declarat: „Nu a fost nimic important. Nu am fugit niciodată de acasă sau ceva de genul acesta, dar în același timp nu am fost  un student model. Presupun că am fost undeva între aceste două tipuri?

În legătură cu subiectul care din  personajele sale este cel mai asemănător cu el, Kim Woo Bin a menționat: „Există o cantitate egală din  mine în toate rolurile mele, iar pe măsură ce trece timpul cred că spectrul se schimbă. Comparativ cu perioada când aveam 20 de ani, viața mea reală de  acum a devenit mai calmă. Poate pentru că m-am odihnit de ceva vreme, dar acum voi căuta chiar să aflu speciile copacilor din fața casei mele. În trecut, nu aș fi avut nici o idee despre ce specie este copacul din fața casei mele și nici măcar nu m-ar fi interesat. De asemenea, obișnuiam să urăsc drumețiile la munte.”

Intervievatorul a comentat că asta s-ar putea datora  faptului că  îmbătrânește, mai degrabă decât faptului că și-a luat o pauză, dând exemplu un prieten fotograf care s-a abătut de la fotografierea modelelor, iar  acum se concentrează pe fotografierea  florilor.

“Chiar nu am avut niciun interes pentru flori sau copaci, dar acum îmi plac”, a răspuns Kim Woo Bin. „De asemenea, îmi place foarte mult să aflu ce specii sunt. Nu am fost așa în trecut, dar  folosesc o aplicație pentru a căuta care sunt plantele pe care le văd în fiecare zi în fața casei mele. ” El a transmis că aplicația se numește „moyamo”.

„Cel mai bun lucru despre această aplicație este că, dacă faceți o fotografie și o încărcați, atât de mulți utilizatori vor răspunde în doar cinci minute”, a spus el.”După ce primesc un răspuns, mă uit mai atent și zic:  O, deci este un liliac. Am mai auzit numele liliac, dar acum știu cum arată ”.

Când reporterul a împărtășit că au dezvoltat un interes similar pentru flori mai târziu în viață, Kim Woo Bin a spus: „Înțeleg, așa este pentru că am îmbătrânit. Dar chiar mă bucur. Când văd că anotimpurile se schimbă, mă gândesc: „În această lună, o floare și o alta  va înflori. Este aprilie, așa că liliacul va înflori acum. Voi putea să miros parfumul lui. Este un sentiment de așteptare precum gândul- în curând prunii vor fac prune”.

Ulterior, Kim Woo Bin a declarat că, deși personaje precum „cel mai bun luptător de la școală” nu erau similare cu el, i-a plăcut să le interpreteze. El a spus: „De când mi-am petrecut  tinerețea ( vârsta de 20 de ani) în acest fel, mă întreb dacă acum, la 30 de ani, voi putea să arăt o stare de spirit nouă și un chip care s-a schimbat puțin.”

Când a fost întrebat dacă se simte ca „Kim Woo Bin Partea a 2-a”, actorul a răspuns, „Este adevărat. De vreme ce mentalitatea mea s-a schimbat, în ultima vreme nu simt niciun stres. Mă descurc foarte bine în aceste zile. ”

Reporterul l-a întrebat  dacă cei 20 de ani i se par un coșmar atunci când când privește înapoi,  din cauza întregii sale ambiții și a multitudinii de gânduri.

„Totuși, perioada tinereții (când avea 20 de ani) a fost una chiar bună, de vreme ce eram ocupat și am trăit o viață intensă”, a spus el. „În trecut a existat chiar un moment în care am trăit la o saună. Nu aveam niciun ban pe la 20 de ani și nu voiam să primesc ajutor de la părinții mei, așa că am locuit la o saună, dar mi-au plăcut mult și zilele acelea. Cu toate acestea, am realizat ceva. De când  am avut timp să mă odihnesc și să privesc înapoi la acea vreme, mi-am dat seama că atunci când aveam 20 de ani, nu trăiam în prezent, trăiam în viitor. Am fost dur cu mine și am trăit doar  urmărind scopul meu.

Cred că nu m-am putut bucura foarte mult de prezentul în acea vreme. De exemplu, atunci când lucrezi, ar trebui să te bucuri de acest lucru, dar ajungi să te concentrezi asupra obiectivului. Acum cred că dacă te gândești la prezent, simți mai puțin stres, mai multă fericire și mai multă recunoștință. ”

Kim Woo Bin a împărtășit și o poveste despre cum a deveni actor după ce a început cariera ca model. „Proiectul meu de debut a fost o dramă numită -White Christmas -, iar majoritatea colegilor mei au fost modele de asemenea. Regizorul ne dădea mereu note și într-o zi ne-a spus  <Nu stați așa într-o poziție cool , nu mergeți într-un mod fain> . Stăteam în picioare și mergeam într-un mod mișto, fără să ne dăm seama chiar. După aceea, am început să mă gândesc mult la modul în care merg. De exemplu, pentru personajul meu, Heung Soo din drama  -School 2013- m-am gândit mult cum să-l interpretz și mi-am spus <Cred că Heung Soo ar merge așa. Cred că Heung Soo ar alerga  astfel.> ”

Acesta a fost tot interviul acordat de Kim Woo Bin. Sper că a fost util pentru a vă face o idee despre el și cum s-a schimbat în perioada în care a făcut pauză de la activitățile sale.  

Mai vreau doar să vă aduc aminte că, recent, actorul a semnat cu o nouă agenție, numită AM Entertainment. Aceasta este, de altfel, și agenția care o reprezintă pe iubita sa, actrița Shin Min Ah. După  ce a primit un diagnostic nefavorabil, în 2017, Kim Woo Bin s-a supus tratamentului și în prezent este bine și pregătit să ne încânte cu un nou proiect. Anul trecut chiar,  revenirea lui Kim Woo Bin a fost primită cu căldură atât de industrie cât și de fanii săi, cu ocazia întoarcerii sale la viața publică  în ipostaza de prezentator al galei Blue Dragon Film Awards. Recent, el a lucrat și la documentarul “Humanimal”.

(sursa:soompi)
There are 2 comments

Add yours

Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.