HEADER

Kim So Eun și Ji Hyun Woo sunt gata să se îndrăgostească într-o nouă dramă romantică

Drama orginială a postului MBC every1, “Can’t Be Bothered to Date, But Don’t Want to Be Lonely”, a lansat noi imagini cu Kim So Eun și Ji Hyun Woo!

 “Can’t Be Bothered to Date, But Don’t Want to Be Lonely” este o viitoare dramă romantică despre mai multe persoane de 20 și 30 de ani care trăiesc împreună și care nu vor nimic serios, ci doar să se bucure de libertate, dar în același timp nu vor să rămână singuri. Drama este scrisă de scenaristul Jo Jin Gook, care a scris “Soulmate” și “You Are My Destiny”, la care a participat și regizorul Lee Hun Joo, care a regizat și “Imaginary Cat” și “Sweet and Salty Office”.

Kim So Eun joacă rolul lui Lee Na Eun, un editor freelancer care încearcă să nu renunțe la propriile vise în timp ce înfruntă crunta realitate. Lee Na Eun a renunțat la întâlniri timp de patru ani, dar dintr-odată devine entuziasmată de ideea de a se îndrăgosti atunci când intră într-un triunghi amoros cu Cha Kang Woo (Ji Hyun Woo) și cel mai bun prieten al ei, Park Geon Il (Kang Hyun Jin).

În noile imagini, Lee Na Eun este îmbujorată pentru că bea împreună cu cineva, împărtășind o varietate de expresii faciale în toate fotografiile. Într-una dintre ele, privește pe cineva de parcă ar fi supărată, iar în altă fotografie, pare surprinsă și recunoscătoare, ținându-și mâinile strânse. În final, ea se apleacă peste masă într-o mână, cu un zâmbet larg pe chip.   

Echipa de producție a povestit: “În drama noastră, Kim So Eun este un personaj realistic, dar drăguț,” explicând că actrița a trebuit să portretizeze atât emoțiile profunde ale lui Lee Na Eun, cât și partea ei adorabilă. Aceștia au adăugat: “Pentru a portretiza asta, Kim So Eun dă tot ce are mai bun în fiecare scenă.”

Ji Hyun Woo joacă rolul lui Cha Kang Woo, un psihiatru charismatic, cu o personalitate aparte. Uneori, el poate fi un om de încredere, dar în alte momente se poate transforma într-un glumeț răutăcios.

Ji Hyun Woo a fost lăudat în trecut pentru felul în care a jucat în numeroase drame romantice, printre care „Old Miss Journal”, „My Sweet City”, „Queen In Hyun’s Man”, „Riskance Romance” și „Love in Sadness”. Telespectatorii așteaptă cu mare drag noul rol al lui Ji Hyun Woo, după seducătorul teaser al lui Cha Kang Woo și serenada sa, dintr-un set recent de fotografii. Noile imagini cu  Ji Hyun Woo zâmbind dulce pe platourile de filmare i-au făcut și mai curioși pe spectatori, cu privire la scenele sale romantice din viitoarea dramă.

Echipa de producție a împărtășit: „Prin drama noastră, telespectatorii pot aprecia pe deplin expertul în genul romantic, Ji Hyun Woo. Rolul lui Ji Hyun Woo, Cha Kang Woo, este un personaj care are o latură masculină, dar și o latură maternă. Cu privirea, vocea și zâmbetul său unic, Ji Hyun Woo îl înfățișează pe Cha Kang Woo ca un personaj și mai carismatic.” Acești au au adăugat că speră  ca telespectatorii să aștepte cu nerăbdare rolul lui Ji Hyun Woo și viitoarea dramă.

“Can’t Be Bothered to Date, But Don’t Want to Be Lonely” va avea premiera pe 11 august, de la 10:50 p.m. KST.

Sursa: soompi.com




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.