Flower-of-Evil-Poster1

Lee Joon Ki ascunde două “fețe” în noua dramă “Flower of Evil”

Iată că a venit ziua mult așteptată a premierei dramei ” Flower of Evil / 악의 꽃 “. Ea reprezintă cel mai nou proiect al postului coreean tvN și este descrisă ca o melodramă și thriller învăluit în suspans. Va avea 16 episoade, ce se pot vedea în fiecare zi de miercuri și joi începând cu ora 22:50 (ora coreeană). Desigur, sper că vă aduceți aminte că protagoniștii ei sunt îndrăgitul actor Lee Joon Ki și frumușica Moon Chae Won. Drama Flower of Evil a fost realizată de companiile Monster Union, Studio Dragon , în regia lui Kim Chul Kyu ( cel care a condus filmările dramelor “On the Way to the Airport”, “Chicago Typewriter” și “Mother” ) după un scenariu de Yoo Jung Hee , autoarea dramei “Naked Fireman” (KBS2, 2017)

Poveste
Se pare că drama ” Flower of Evil” va fi un thriller plin de suspans care promite să ne ia prin surprindere. Va spune povestea unui psihopat care își schimbă identitatea pentru a-și ascunde trecutul urât și a soția lui, detectiv de omucideri care încearcă să identifice adevărul. Acest film va prezenta extremele unui astfel de cuplu, de la viața lor de familie armonioasă la scenele legate de crime.

Mai exact, o vom regăsi pe Cha Ji Won ( rolul interpretat de Moon Chae Won) ca detectiv de omucideri.  Deși este scunda si cu expresiile faciale de copil, aspecte care in mod normal te fac să te întrebi dacă poate face față unor crime, având în vedere natura jobului său, personalitatea ei curioasă îi dă mai multă emoție decât frica atunci când este plasată în situații de-a dreptul periculoase. Sentimentele pe care le are la rezolvarea crimelor o fac să fie mai mult decât satisfăcută de cariera sa.

Este căsătorită cu Baek Hee Sung (personajul interpretat de Lee Joon Ki) și au o fiică împreună. El este maestru în prelucrarea metalului. Prin atelierul său în care face obiecte de metal, câștigă suficienți bani pentru a-si putea îngriji soția și fiica, fiind, aparent, un soț și tată exemplar. Acesta se ocupă liniștit cu treburile casnice din familie și de îngrijirea copiilor și este un om mulțumit de ceea ce are deja. Cu toate acestea, se pare că el nu este capabil sa aibe sentimente precum: fericire, tristețe, respect, admirație, simpatie, empatie, vinovăție sau considerație. Ba chiar, în mod surprinzător, Baek Hee Sung ascunde un trecut crud și trăiește sub identitatea unei alte persoane, prin urmare își înșală complet soția. Când soția, Cha Ji Won devine suspicioasă, va începe să îi investigheze trecutul iar astfel cei doi vor ajunge în niște împrejurări și în fața unui adevăr pe care nu își doresc să îl înfrunte.

Distribuție

Actori principali:

Lee Joon Ki – Do Hyun Soo / Baek Hee Jung
Moon Chae Won – Cha Ji Won
Jang Hee Jin – Do Hae Soo
Seo Hyun Woo – Kim Moo Jin
– Jung Taek Hyun (정택현) – Kim Moo Jin (tânăr)young)

Alți actori

Nam Gi Ae – Gong Mi Ja
Son Jong Hak – Baek Man Woo ( tatăl lui Hee Jung)
Jo Kyung Sook – Moon Young Ok (mama lui Ji Won)
Jung Seo Yun – Baek Eun Ha ( fiica lui Hee Jung & Ji Won)

Choi Dae Hoon as Lee Woo Chul
Choi Young Joon as Choi Jae Sub
Kim Jin Woo as Im Ho Joon
Im Chul Hyung as Yoon Sang Pil

Yang Hye Jin as Kang Pil Young

Choi Byung Mo
Yoon Byung Hee
Hong Seo Jun

Lee Joon Ki  este unul dintre cei mai iubiti si apreciati actori coreeni. El face parte din acea categorie de actori care se dedica muncii sale intr-un totul. Pune atat de mult suflet si este atat de recunoscator fanilor sai incat nu stie cum sa rasplateasca acea sustinere. Din cariera lui fac parte urmatoarele drame:” Lawless Lawyer “(tvN/2018), ”Criminal Minds”(tvN/2017),”Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo”(SBS/2016),”Scholar Who Walks the Night”(MBC/2015),”Gunman in Joseon”(KBS2/2014),”Two Weeks”(MBC/2013), “Arang and the Magistrate”(MBC/2012),”Hero”(MBC/2009),”Il Ji-Mae: The Phantom Thief”(SBS/2008),”Time Between Dog And Wolf”(MBC/2007) etc.

Moon Chae Won este o actrita apreciata de un public variat si pe care o veti recunoaste cu siguranta din productii ca:  “Mama Fairy and the Woodcutter”  (tvN / 2018), “Criminal Minds” (tvN / 2017),“Goodbye Mr. Black” (MBC, 2016), “Good Doctor” (KBS2, 2013), “Innocent Man” (KBS2, 2012), “The Princess’ Man” (KBS2, 2011),  “It’s Okay, Daddy’s Girl” (SBS, 2010), “Take Care of the Young Lady” (KBS2, 2009), Shining Inheritance” (SBS, 2009), “The Painter of the Wind” (SBS, 2008) si “Mackerel Run” (SBS, 2007).

Curiozitati

  • O data cu acest proiect Lee Joon Ki se va intoarce in atentia noastra dupa o pauza de un an și cinci luni, ultima sa aparitie fiind in drama “Lawless Lawyer”.
  • Moon Chae Won a avut ultima aparitie in drama “Mama Fairy and the Woodcutter” din 2018.
  • Trebuie sa va mai amintesc ca cei doi au mai jucat impreuna in anul 2017, tot intr-un proiect tvN , mai exact “Criminal Minds”.

Dacă vreți să vă faceți o idee și mai bună despre această dramă, vă invit să vizionați câteva filmulețe mai jos

Teaser 1: https://www.youtube.com/watch?v=DdeUBL1n0pY

Teaser 2: https://www.youtube.com/watch?v=Cf8zqpchXnQ

Teaser 3

Mie mi se pare foarte interesantă această dramă, mai ales că îi aduce împreună, din nou, pe Lee Joon ki și Moon Chae Won. Chiar cred că are toate ingredientele pentru a fi o dramă de succes, iar eu sper să îi acordați o șansă și voi. Vă mai spun doar – Vizionare placută!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.