678683d3b31f4472be7c0ab3b3cf76e0

Lee Dong Wook, de la enigmaticul Grim reaper la seducătorul Kumiho, în noua dramă tvN “Tale of the Nine-Tailed Fox”

Mi-au plăcut mereu poveștile Science Fiction & Fantasy, legendele, fiind unul dintre criteriile în alegerea unui film sau a unui serial. Din acest motiv, când am citit synopsis-ul dramei „Tale of Nine Taile/ 구미호뎐”, cunoscută, de asemenea, și ca „Tale of the Nine-Tailed Fox”, mi-am dat imediat seama că este ceva ce vreau să văd și despre care vreau să vă povestesc și vouă. Serialul se încadrează perfect în genul fantezie, cu accente de acțiune și romantism, și cel mai probabil va avea 16 episoade, lucru care urmează însă să fie confirmat, potrivit site-ului koreandrama.org.

Din câte se știe până în prezent, „Tale of Nine Taile” va avea premiera pe 7 octombrie, urmând să fie difuzat de canalul tvN până la data de 26 noiembrie, în zilele de miercuri și joi, de la ora 22:50 (ora locală), luând-i locul dramei “Flower of Evil”.

Aceasta este o dramă despre un kumiho (구미호) care se instalează în oraș și un producător care îl urmărește. Kumiho este o creatură care apare în poveștile și legendele Coreei. Provenind din miturile și folclorul chinezesc vechi, este o vulpe care trăiește o mie de ani se transformă într-un kumiho, la fel ca omologii săi japonezi și chinezi. Se poate transforma liber, printre altele, într-o femeie frumoasă care își propune adesea să seducă băieții și să le mănânce ficatul sau inima (în funcție de legendă). Există numeroase povești în care apare kumiho, dintre care mai multe se găsesc în “Compendiul enciclopedic al literaturii orale coreene” (한국 구비 문학 대계 / 韓國 口碑 文學大系).

După cum vă spuneam la începutul acestui articol, povestea este cu adevărat fascinată din cel puțin două motive. Primul dintre ele este că ni-i aduce în prim-plan pe Lee Dong Wook într-un rol care i se potrivește-mănușă, dar și pe Kim Bum, pe care, personal, îmi doream de mult să-l văd într-un rol care să-l pună mai mult în valoare și iată că acest lucru s-a întâmplat.

Al doilea motiv pentru care „Tale of Nine Taile” m-a fascinat și intrigat, în aceeași măsură, este povestea enigmaticului și, totodată, seducătorului Lee Yun (Lee Dong Wook), odată gardianul lanțului montan Baekdu-Daegan, acum o vulpă legendară cu nouă cozi, care călătorește în timp în trecut și viitor între lumea muritoare și viața de apoi, ucigând demoni. El ia forma umană și se instalează în oraș, integrându-se complet în societatea umană.

Între timp, Nam Ji Ah (Jo Bo Ah) este un producător TV specializat în programe TV de investigație supranaturale. Când aude despre o vulpe autentică cu nouă cozi care trăiește în oraș, este hotărâtă să-l primească ca invitat în cadrul emisiunii sale TV. Pentru ca atmosfera să fie și mai intrigantă, se crede că Lee Rang (Kim Bum), fratele vitreg al lui Lee Yun, este cea mai periculoasă vulpe cu nouă cozi. Fiind pe jumătate uman, urăște oamenii și își folosește puterile pentru a profita de ei.

Potrivit soompi.com, Yi Rang este un gumiho periculos, cu emoții volatile, care va aduce conflict povestii scrise de Han Woo Ri. Abilitățile sale de în transformare, el este o figură în continuă schimbare, care poate vedea prin lăcomia umană și le folosește oamenilor dorințele pentru a paria.

Revenind într-un rol într-o dramă pentru prima dată după o pauză de patru ani, Kim Bum vă va surprinde cu o transformare actoricească șocantă cu primul său rol de personaj pe jumătate uman, care va evidenția spectrul său larg de actorie, lucru dovedit și de fotografiile captivante ale personajului său lansate la începutul acestei luni.

Serialul este produs de companiile Studio Dragon și  HOW Pictures și regizat de Kang Shin Hyo, după un scenariu de Han Woo Ri.

Distribuție

În rolurile prinicipale:

În alte roluri:

Pentru a vă face o idee despre cât de TARE este această dramă, vă invit să urmăriți trailerele de mai jos:




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.