maxresdefaultsd

Orașul Seul va lansa un clip turistic, alături de BTS

Un videoclip cu superstarurile K-pop BTS, ce va prezenta zonele turistice din capitala Coreei de Sud, va fi lansat în această săptămână, a anunțat oficiali ai orașului Seul.

Deși noul coronavirus a pus o piedică în industria turismului global, guvernul orașului a declarat că videoclipul vizează „inducerea continuă de afecțiune pentru Seul și fenomenul ‘hallyu’, în timp ce „ poziționează orașul ca o destinație –cheie pentru fani ”, atunci când pandemia va dispărea.


Imagini promoționale cu BTS oferite de guvernul orașului Seoul și Organizația de Turism din Seul

Videoclipul a fost produs în așa fel încât le permite spectatorilor să se simtă ca și cum ar călători în capitală, fiecare membru al septetului introducând diferite caracteristici ale orașului. RM se va concentra pe „vechi, dar nou”, în timp ce Jin și Jungkook vor prezenta teme despre „city break” și „natură pitorească”.

Videoclipul va fi disponibil de la ora 17:00. Vineri, pe platforma de turism a orașului (www.visitseoul.net) și pe rețelele de socializare. Orașul a spus că va organiza evenimente împreună cu lansarea videoclipului.

BTS este ambasadorul onorific al turismului orașului Seul, încă din 2017.

Sursa: en.yna.co.kr




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.