Snowdrop-Korean_Drama-SM0111

Lui Yoo In Na i s-a oferit un rol în noua drama “Snowdrop”. Din distribuție mai fac parte Jisoo (BLACKPINK), Kim Hye Yoon și Jang Seung Jo

Yoo In Na a primit o ofertă de pentru a juca într-o nouă dramă! Cel puțin așa susține soompi.com, care citează dongA.com, care a raportat că Yoo In Na se va alătura distribuției viitoarei drame „Snowdrop/ 설강화” (titlu în lucru).

Ca răspuns la această informație, YG Entertainment, agenția artistei a făcut următoarele clarificări: „Este adevărat că a primit o ofertă pentru dramă, dar apariția ei nu a fost confirmată”.

În schimb, Jisoo de la BLACKPINK, Kim Hye Yoon și Jang Seung Jo au fost deja confirmate pentru a juca în drama „Snowdrop”, în timp ce Jung Hae In se află în discuții și Jung Yoo Jin a fost raportat ca făcând parte din casting.

Regizată de regizorul Jo Hyun Tak și scenaristul Yoo Hyun Mi, ambii lucrând anterior împreună la drama de succes „SKY Castle”, „Snowdrop” urmează să înceapă filmările anul acesta, premiera fiind programată în 2021. Drama va fi difuzată de canalul JTBC.

Între timp,  o puteți urmări pe Yoo In Na în drama “Touch Your Heart“.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.