f4be0632a5704caa8ef64d208c36bb67

Shin Min Ah vorbește despre relația ei cu Kim Woo Bin și despre rolul din filmul “Diva”. Pelicula va avea premiera pe 23 septembrie

Pe 17 septembrie, Shin Min Ah (36 de ani) a participat la un interviu online în care a vorbit despre noul ei film, „Diva”, dar și despre relația personală cu actorul Kim Woo Bin (31 de ani).

„Diva/디바” este un thriller plin de mister despre Lee Young (Shin Min Ah), poreclită „diva lumii scufundărilor”. După un accident de mașină, aceasta trece prin episoade constante de nebunie, în timp ce se luptă cu pierderea memoriei și dispariția celui mai bun prieten al ei, Soo Jin (Lee Yoo Young).

În timpul interviului, Shin Min Ah a vorbit despre relația ei cu Kim Woo Bin, declarând că: „Deoarece avem aceeași carieră și ne susținem reciproc, ne spunem „Fighting/Curaj/Luptă! unul altuia. De asemenea, sper că Kim Woo Bin se va descurca bine având în vedere că își pregătește întoarcerea (pe micul ecran -.n.r)”. În plus, actrița a adăugat: „Ne susținem reciproc”.

Vă reamintim că Shin Min Ah și Kim Woo Bin și-au anunțat relația în 2015. În mai 2017, Kim Woo Bin a a fost diagnosticat cu cancer nazofaringian, de atunci urmând numeroase tratamente și spitalizări. La începutul acestui an, el a semnat cu agenția AM Entertainment a lui Shin Min Ah, iar în prezent lucrează la filmul SF „Alien” (titlu literal).

În ceea ce privește review-urile potrivit cărora „Diva” dă putere/forță creșterii numărului de filme regizate de femei, Shin Min Ah a comentat: „În timp ce lucram, am spus că acest proiect este rar și asta pentru că nu au existat atât de multe oportunități înainte”. Ea a adăugat: „De aceea am făcut primul meu film în șase ani și cred că este un proiect semnificativ în perspectiva acceptării acestuia ca realitate”.

Actrița a atins și un subiect mai sensibil și, totodată, o realitate dificilă legată de faptul că trebuie să fie îngrijorată dacă filmul va atrage investitori și va reuși să aibă, de fapt, premiera (în ideea că este un film mai greoi, nu pe atât de comercial, pe cât se fac majoritatea filmelor în ultima perioadă -n.r.).

În ciuda acestui fapt, Shin Min Ah și-a exprimat entuziasmul legat de interesul oamenilor pentru un film cu două femei în roluri principale. Ea a explicat: „La Hollywood, precum și în alte țări, există un număr din ce în ce mai mare de filme pe care femeile le pot regiza, ceea ce este o veste foarte încurajatoare și sunt foarte fericită că pot filma un film centrat pe femei.”

Mai mult, Shin Min Ah a vorbit și despre sentimentele de gelozie, vinovăție și competitivitate ale personajului pe care-l interpretează în “Diva”, spunând că Lee-Young a avut și un moment în care i-a invidiat la nesfârșit pe oameni și a fost geloasă pe ei. “Cred că este ceva ce toată lumea simte cel puțin o dată”, a afirmat actrița.

Ea a mărturisit, de asemenea, că s-a simțit competitivă în timp ce a participat la antrenamentele de scufundare împreună cu colegii ei din distribuție, inclusiv cu Lee Yoo Young și Oh Ha Nee. Ea a dezvăluit: „Toți sunt competitivi”, explicând că distribuția a experimentat natura competitivă a celuilalt chiar înainte de filmare, deoarece membrii au vrut să se scufunde după ce au văzut pe altcineva (cel mai probabil se referă la trainer – n.r.) scufundându-se și performând similar cu ce avea ei de făcut în cadrul filmului.

Cu pași înceți, dar siguri, Shin Min Ah se apropie de cea de-a 20-a aniversare de la debutul său ca actriță, în anul 2001. După ce a apărut pentru prima dată ca model de revistă în 1998, Shin Min Ah a debutat în actorie grație rolului din „Beautiful Days” (2001). Cu acest prilej, Shin Min Ah a spus: „Mă simt ciudat gândindu-mă că au trecut 20 de ani așa. Nu mă gândesc la trecerea timpului, dar cred că ar fi minunat să mă distrez jucând/interpretând roluri în timp ce mă gândesc la ceea ce pot face în viitor. ”

„Diva” va avea premiera pe 23 septembrie. Filmul este regizat de Jo Seul-Ye, cunoscută publicului larg mai degrabă poate ca actriță pentru rolurile din „The Wicked” (2014), „The Legacy” (2014) sau „Ingtoogi: The Battle of Internet Trolls” (2013). Până să regizeze acest film, s-a ocupat de scenariile unor pelicule celebre, precum „A Taxi Driver” (2017), „Vanishing Time: A Boy Who Returned” (2016) si „Ingtoogi: The Battle of Internet Trolls” (2013). Scenariul peliculei „Diva” este scris de Yoo Young-Seon, filmul urmând să fie distribuit de Megabox Plus M.

Alături de Shin Min Ah, în film le veți mai putea vedea pe actrițele Lee Yoo-Young, Oh Ha-Nee și Yoon Geumseona, dar și pe actorul Lee Kyu-Hyung.

Urmăriți trailerul aici!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.