hdr

Membrii grupului B1A4 vorbesc despre primul lor comback ca trio, inspirația din spatele “Like A Movie” și multe altele

B1A4 și-au făcut mult-așteptata revenire!

Pe 19 octombrie, B1A4 au lansat al patrulea lor album “full”, “Origine”, marcând prima lor revenire în format trio, după plecarea din agenție a lui Baro și Jinyoung.

De asemenea, grupul a organizat și un spectacol online, în cadrul căruia au cântat cea mai nouă piesă-titlu, “Like A Movie”. După spectacol, Sandeul a spus: „Sunt mai emoționat decât credeam că voi fi. De când eram în sala de așteptare, m-am gândit: ‘Sunt emoționat?’ Mă bazez pe membrii mei și cred că facem o treabă bună. ”

Gongchan a adăugat: „Mintea mea este goală. După ce mi-am terminat partea și m-am întors, am dat de Sandeul și el m-a luat de mână, ceea ce mi-a dat putere. ”

În ceea ce privește reconstrucția grupului ca trio, CNU a comentat: „Este adevărat că există presiune. Noi simțim că acest album este o schimbare și o provocare foarte mare. Deoarece l-am văzut ca pe un nou punct de plecare pentru B1A4 care merge mai departe, am reflectat la asta mult mai mult. ”

El a continuat: „Știm cât de supărați sunt fanii noștri, așa că am muncit și mai mult. Între noi membri, am vorbit mult, împărtășind gândurile și opiniile noastre. Ne-am întâlnit mult mai des și am avut multe discuții. ”

Sandeul a vorbit mai multe despre dragostea grupului pentru fanii lor, numiți BANA, împărtășind: „I-am făcut să aștepte atât de mult și simt că i-am rănit, așa că simt că ar trebui să îmi cer scuze. Vreau să folosesc acest spațiu pentru a le mulțumi pentru așteptare. Cred că de data aceasta vor fi mult mai fericiți din cauza timpului pe care l-au avut de așteptat. Vreau să le spun că, în viitor, vor exista doar zile fericite. ”

Piesa lor de titlu, „Like a Movie”, este compusă de CNU și spune povestea sentimentului că timpul s-a oprit și ai devenit personajul principal al unui film. CNU a explicat: „Piesa noastră principală„ Like a Movie ”este o melodie pe care am scris-o în timpul serviciului meu militar. M-am gândit că vreau să o împărtășesc rapid fanilor noștri. Am scris-o gândindu-mă la cum ar fi să oferi o melodie care este ca un cadou fanilor noștri care ne-au așteptat. Sper să putem crea împreună scene care să se asemene cu filmele. ”

Privind înapoi la ultimii nouă ani de carieră ai grupului B1A4, CNU a spus: „Mă uitam la un videoclip cu noi de la debutul nostru pe YouTube și Sandeul nu s-a schimbat deloc. Pe atunci, era încă atât de energic și sunt mândru că își păstrează vizualul chiar și acum. Când eram în armată, m-am gândit: ‘Sandeul are grijă foarte bine de el. El face bine. ”

El a adăugat: „Prin aceste promovări, m-am gândit că B1A4 este ca un vas ceramic. Există momente în care suntem “în flăcări” (plini de energie), dar cred că suntem și un grup care poate fi amintit cu căldură pentru o lungă perioadă de timp, și asta este și dorința noastră. Sperăm să devenim un grup care rezistă cu căldură în amintirile multor oameni. “

În cele din urmă, CNU a comentat: „Sper că veți aștepta cu nerăbdare culorile pe care cei trei membri ai noștri le vor prezenta. În viitor, intenționăm să promovăm mai activ. Vrem să promovăm mai mult ca B1A4 și, de asemenea, vom promova în mod activ și individual. ”

Sursa: soompi.com




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.