The-Spy-Who-Loved-Me-Poster-4-1

Eric, Yoo In Na și Im Joo Hwan, între iubire și secrete în noua dramă de acțiune “The Spy Who Loved Me”

Cu bucurie vreau să vă anunț că a venit ziua cea bună, ziua premierei unei noi drame. Este vorba despre “The Spy Who Loves Me/나를 사랑한 스파이” o drama de genul thriller și acțiune cu și despre spioni. Se preconizează că va avea 32 de episoade (2 episoade consecutive pe zi) ce se vor vedea în fiecare miecuri și joi pe postul coreean MBC. Această dramă îi va avea ca protagoniști pe Eric, Yoo In Na și Im Joo Hwan. Nu știu cum sunteți voi dar eu încă de când am aflat că Eric a fost ales protagonist așteptam cu nerăbdare să vină această zi.

De producerea dramei “The Spy Who Loves Me” s-au ocupat compania Story & Pictures Media, avându-l la “cârmă” pe regizorul Lee Jae Jin iar scenariul a fost realizat de Lee Ji Min, cel care a scris scenriul unor filme ca Forbidden Dream (2019) sau  The Age of Shadows (2016)

Poveste

“The Spy Who Loved Me” este considerată o dramă palpitantă despre o femeie care este prinsă într-un conflict de spionaj cu cei doi soți secreți ai săi.

Mai exact o vom descoperi pe Kang Ah Reum ( rolul lui Yoo In Na), un designer de rochii de mireasă care a fost căsătorită de două ori. Cei doi soți ai ei păstrează multe secrete, iar Ah Reum se vede “prinsă” între ele.

Îl vom mai vedea pe Jun Ji Hoon, rolul interpretat de Eric, care se deghizează în fotograf- scriitor de călătorii, dar este de fapt un agent secret care face parte din Interpol. Slujba sa de agent secret este modalitatea prin care Jun Ji Hoon se poate întreține financiar. În prezent este divorțat. A fost căsătorit cu Kang Ah Reum (Yoo In Na), dar au divorțat fără ca Kang Ah Reum să afle despre viața sa secretă de spion.

Kang Ah Reum lucrează, în prezent, ca designer de rochii de mireasă. În acest timp îl întâlnește pe cu Derek Hyun (rolul lui Im Joo Hwan) după divorț, și chiar se căsătorește cu el în cele din urmă. Actualul ei soț lucrează ca oficial diplomatic, pare blând și cald. Deși, cu ușurință, ar putea fi considerat bărbatul perfect, el nu este chiar așa, ba din contră are un secret și anume este spion industrial cu sânge rece. Derek Hyun își tratează soția foarte bine, dar pentru meseria sa de spion industrial, va face orice. O iubește sincer pe Kang Ah Reum, dar își ascunde adevărata personalitate chiar și în fața ei.

Distribuție:

Actori principali:

Eric – Jun Ji Hoon
Yoo In Na – Kang Ah Reum
Im Joo Hwan – Derek Hyun

Alți actori :

Bae In Hyuk – Kim Young Goo (membru din departamentul de aaliză)
Lee Joo Woo – Kim Dong Ran (CEO al DDK Foods)
Lee Jong Won – Tinker (agent)
Park So Jin – Bae Doo Rae (partenul de afaceri a lui Ah Reum)
Jun Seung Bin – Peter
Cha Joo Young – Hwang Seo Ra (agent Interpol
Kim Tae Woo – Chief Ban
Jung Suk Yong – Kang Tae Ryong

Eric este în primul rând cântăreț, mai exact chiar liderul trupei Shinhwa. A devenit cu adevarat cunoscut în urma prestațiilor sale din mai multe drame precum: Eccentric! Chef Moon” (Channel A / 2020), “Another Miss Oh” (tvN / 2016), “Discovery of Love”  (KBS2 / 2014), “Spy MyeongWol” (KBS2 / 2011) ,”Chilwu, the Mighty” (KBS2 / 2008), “Que Sera Sera” (MBC / 2007). Pentru mine să-l privesc pe Eric cum joacă este o adevărată încântare și chiar aș putea spune că el are un loc aparte pe lista mea de favoriți.

Yoo In Na  este o actrita foarte talentată, pe care am văzut-o  în foarte multe seriale, câteva dintre ele fiind:Touch Your Heart”  (tvN / 2019) “Goblin” (tvN / 2016-2017), “One More Happy Ending” (MBC/2016), “The Secret Message” (Naver TV Cast-LINE / 2015),”My Secret Hotel” (tvN/2014), “My Love From the Star” (SBS/2013-2014),”Queen In-Hyun’s Man” (tvN/2012).

Dacă vreți să vă faceți o idee și mai bună înainte de a începe această dramă vă invit să priviți câteva filmulețe chiar mai jos.

Teaser 1 https://www.youtube.com/watch?v=86IhUIxm7eY&feature=emb_logo

Teaser 2 https://www.youtube.com/watch?v=DKztF0SXmkA

Teaser 3

Cu speranța ca cineva chiar va dori sa traducă această drama vă spun – Vizionare placută! Abia astept să urmăresc acest proiect promițător și chiar cred că va fi un adevat succes.

 (sursa: koreandrama.org, asiaviki, soompi)




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.