cba4aaa25a1449cfad2c4f3b0e423443

Nam Goong Min și Seolhyun sunt prinși într-un caz misterios în noul teaser al dramei “Awaken”

Viitoarea dramă a postului coreean tvN numită „Awaken” a lansat un nou teaser foarte interesant!

Conform informațiilor pe care producătorii coreeni le-au făcut publice, “Awaken” este o dramă misterioasă despre crime care va urmări legăturile care se realizează între anumite evenimente misterioase care se desfășoară în prezent și secretele din spatele unui incident enigmatic care a avut loc într-un sat în urmă cu 28 de ani.

Dacă vă era dor de carismaticul actor Nam Goong Min, vă spun că el va fi unul din protagonițtii acestei drame. Mai exact va juca rolul lui Do Jung Woo, excentricul, dar genialul șef de echipă al unei unități speciale de la Agenția Națională de Poliție. În acelasi timp o vom descoperi și pe Seolhyun din AOA, care va avea rolul unui ofițer de poliție pasionat pe nume Gong Hye Won.Lee Chung Ah va juca în dramă în rolul agentului FBI Jamie, care a fost adoptată în copilărie și se întoarce în Coreea pentru a rezolva cazul criminalului în serie ce are legătură cu amintirile pierdute din copilăria ei din urmă cu 28 de ani.

Noul teaser lansat zilele trecute este plin de acțiune. El începe cu imaginea tulburătoare a unui tânăr care intră într-o clădire aprinsă de flăcări, înconjurat de oameni inconștienți care s-au prăbușit pe scări. Pe fundal se aude un bărbat care întreabă: „Există zeii? La un moment dat, oamenii au numit astfel de ființe zei ”. Între timp, tânărul spune: „Mă simt din ce în ce mai curios. Fie că, chiar acum, este noapte sau zi. “

Apoi videoclipul se îndreaptă apoi către Do Jung Woo care arată o expresie atentă, pe măsură ce încep să se desfășoare în jurul lui imaginile unui caz șocant cu un criminal în serie. Se aude o voce la TV care anunță: „Criminalul care mi-a trimis notificări în prealabil despre uciderea sa a ucis deja doi oameni”. În timp ce Do Jung Woo încearcă să rezolve cazul, i se alătură Gong Hye Won, care subliniază: „Toți oamenii care au murit sunt criminali”.

Pe măsură ce căutarea criminalului continuă, Do Jung Woo remarcă zâmbind: „Se pare că trebuie să fiu criminalul”, în timp ce Jamie îi spune unui individ nevăzut: „În acest caz, criminalul ești tu”. Do Jung Woo pune capăt teaserului revenind la cuvintele misterioase ale tânărului băiat de la început, spunând: „Sunt pur și simplu curios dacă, chiar acum, este noapte sau zi”.

Acum a venit momentul să vedeți și voi teaserul incitant chiar mai jos

Cam atât momentan despre dramă. Vă mai zis doar că nu mai avem foarte mult de așteptat pentru a vedea această dramă misterioară. Producătorii au stabilit că “Awaken” va avea premiera pe 30 noiembrie.

(sursa: soompi )




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.