7603ae22195b4b44b26c19ae3916def7

Recomandare: 7 k-drame cu iz de toamnă de văzut


Există ceva despre toamnă care aduce sentimente de nostalgie și de dor în sufletul oamenilor. Vederile pitorești frumoase și frunzele care cad ne fac să ne dorim să ne refugiem într-o dramă coreeană și să ne lăsăm purtați de emoție. Dacă sunteți în căutarea unei serii care să vă introducă într-o admosferă de toamnă și să vă stârnească emoții diferite, consultați recomandările de mai jos! Sper că și voi să vă îndrăgostiți de aceste drame așa cum am făcut-o eu!

Înainte de a trece la recomandări vreau să vă mai zic că lista de mai jos nu este realizată într-o ordine anume sau preferință.

1.Goblin

Această dramă, scrisă de talentata scriitoare Kim Eun Sook, implică un goblin interpretat de carismaticul Gong Yoo și pe mireasa sa (interpretată de Kim Go Eun). Cei doi ajung să fie implicați într-un vârtej de romantism și se confruntă cu o mulțime de obstacole serioase și supranaturale care îi pun în pericol să fie împreună. Nu-i așa că sună mult diferit de toate scenarii dramelor cu care suntem obișnuiți?

Unul dintre cele mai puternice aspecte care țin de producția „Goblin” a fost felul în care producătorii au decis să renunțe la cinematografie. Vederile pitorești și unghiurile camerei au adus la viață povestea și emoțiile pe care toate personajele le-au simțit. Ceea ce s-a adăugat la acest lucru a fost modul în care majoritatea scenelor au fost filmate în toamnă, ceea ce a avut un impact mai mare. Cum putem uita acea scenă epică când goblinul își dă seama pentru prima dată că o iubește pe Ji Eun Tak? Fundalul sezonului de toamnă a creat câteva scene memorabile pe care cu siguranță nu le vom uita prea ușor!

2.  Autumn In My Heart

Această dramă îi aduce în prim plan pe Song Hye Kyo în rolul Yoon Eun Suh și pe Song Seung Heon ca Yoon Joon Suh. Cei doi sunt frați care află că nu au legătură cu sângele. Eun Suh a fost schimbată la naștere accidental și decide să meargă să locuiască cu mama ei biologică. După ani de când s-a despărțit de Joon Suh, cei doi se întâlnesc din nou întâmplător și își dau seama că sunt îndrăgostiți unul de celălalt.

O listă de drame coreene de toamnă nu are cum să nu includă această producție epică clasică. Pe lângă faptul că în ea au jucat două dintre cele mai mari vedete Hallyu și vă mai spun că, la acea vreme, se căutau foarte mult articolele de toamnă purtate de Song Hye Kyo. Fustele lungi și puloverele cu guler căptușit păreau a fi tendința perfectă pentru vremea de toamnă. Cu frumoasele scene de toamnă și farmecul care părea fără efort a lui Song Hye Kyo, au făcut ca scenele să fie atât de atrăgătoare din punct de vedere vizual iar drama să fie o bună optiune de văzut .

3. Where Stars Land

Pe scurt, această dramă îl prezintă pe Lee Soo Yeon rolul interpretat de Lee Je Hoon, care lucrează la aeroport și este considerat un fel de geniu. Totuși el are un secret profund pe care nimeni nu îl știe și se asigură mereu că își păstrează distanța față de colegii săi. Se întâlnește cu Han Yeo Reum (Chae Soo Bin), care lucrează și ea aeroport și pe care ajunge să o placă foarte mult. Ea este opusul lui Soo Yeon și nu se teme să-și exprime gândurile și sentimentele. În ciuda acestui fapt, ei se angajează într-un vârtej de romantism și situații neprevăzute.

De ce este inclusă această dramă pe listă? Ei bine, pe parcursul acțiunii există scene romantice cu frunze colorate care înconjoară protagoniștii, ceea ce face totul cumva uluitor. În mai multe scene de-a lungul dramei, când perechea are o conversație serioasă sau dulce, decorul frumos din spatele lor reușește cumva să sporească romantismul momentului și să atragă ochii privitorilor.

Eu vreau să vă mai spun că această dramă mai este uimitoae și pentru că prezintă situații ale celor care călătoresc și felul în care se lucrează în cadrul celui mai mare aeroport din Coreea, Aerportul Internațional Incheon. Atunci când am văzut această dramă mi-a plăcut atât de mult pentru că a fost prima dată în care am putut să văd cum se desfășoară lucrurile într-un aerport. Chiar cred că este printre puținele drame care abordează acest subiect. Nu mai zic că acțiunea m-a facut să mă uit aproape pe nerăsuflare la fiecare episod și mi-aș fi dorit ca această dramaă să nu se termine așa repede.

4. Tomorrow with You

Această dramă spune o poveste un pic surprinzătoare, a lui Yoo So Joon (rolul lui Lee Je Hoon) care are posibilitatea să călătorească în viitor mergând cu metroul. În călătoriile sale, el descoperă că o fată pe nume Song Ma Rin (Shin Min Ah) moare într-un accident de mașină și decide să o salveze, așa ajung ei să se întâlnească. După ce a călătorit, din nou, spre viitor, vede că ceea ce se va întâmpla este și mai rău. Pentru a preveni acest lucru, el ia inițiativa de a se apropia de Ma Rin pentru a afla mai multe despre ea, așa ajunge să se îndrăgostească de ea. El își asumă sarcina de a opri cu orice preț moartea ei iminentă.

O altă dramă a lui Lee Je Hoon în listă, dar aceasta este specială întrucât implică o poveste diferită prin faptul că vizează călătoriile în timp. Cea mai bună parte, pe lângă faptul că există o chimie fierbinte între protagoniștii Shin Min Ah și Lee Je Hoon, este că mai vedem și articole vestimentare de toamnă purtate de cei doi celebrii actori. Poate că este imaginea lor perfectă, dar prezența lor se potrivea atât de perfect vremii de toamnă, ceea ce a făcut să întregească această producție fără efort.

5. The Smile Has Left Your Eyes

Această producție îl prezintă pe Seo In Guk în rolul lui Kim Moo Young și Jung So Min în rolul protagonistei Yoo Jin Kang. Vă zic că ea este, cu siguranță, diferită de orice dramă coreeană pe care ați urmărit-o. Moo Young este un bărbat cu o mulțime de “bagaje” dureroase și nu știe adevărul despre ce s-a întâmplat cu părinții săi când era copil. Se întâlnește și se îndrăgostește de Yoo Jin Kang și, deși impresia ei inițială despre el este destul de negativă, ea ajunge să se îndrăgostească de el. Jin Kang, de asemenea, fiind adoptată în copilărie de fratele ei mai mare (interpretat de Park Sung Woong) joacă un rol cheie în rețeua misterioasă și încurcată a trecutului lor.

Această dramă ne introduce într-o astmosferă, la început, destul de misterioasă și unică prin comparație cu alte k-drame. În calitate de spectatori, încercăm să descoperim misterul care se află în spatele lui Kim Moo Young și trecutului său tragic. Deși el continuă să fie un mister pe tot parcursul poveștii, se îndrăgostește de Jin Kang și întreaga vibrație a romantismului lor se potrivește perfect sezonului de toamnă. Misterul lui Moo Young merge de minune cu vremea mai rece. Povestea lor de dragoste vă va emoționa foarte tare și vă veți dori să vă gemuiți alături de persoană iubită.

(* Vă avertizez totuși că această dramă nu este una ușoară, este necesară o anumită dispoziție să o urmărești și lucrurile pe care le veți afla vă vor surprinde. În mod normal, eu nu aș recomanda din prima această dramă, deși mi-a placut foarte mult, dar trebuie să recunosc că nu am înțeles pe deplin scenariu.)

6. Cheese In The Trap

“Cheese in the Trap” are la bază pe webtoon-ul de succes cu acelați nume scris de Soonkki. Povestea implică studenți care ajung într-un triunghi amoros. Kim Go Eun joacă rolul Hong Seol, Park Hae Jin joacă pe Yoo Jung, iar Seo Kang Joon îi joacă pe Baek In Ho.

Yoo Jung este primul care își mărturisește sentimentele lui Hong Seol și, fata fără să se gândească prea mult, acceptă mărturisirea lui și încep să se întâlnească. Între timp, Seol s-a apropiat foarte mult de In Ho, care este inamicul lui Jung. Seol este prins constant în mijloc și acest lucru acționează ca un factor imens de stres pentru ea.

Park Hae Jin și Kim Go Eun au o chimie atât de înfloritoare și a fost așa minunat să-i privesc etalând ceea ce am putea numi o modă a toamnei. Prezența lor s-a potrivit vremii de toamnă și a făcut ca întreaga dramă să fie plăcută de vizionat. Moda de toamnă a universității portată de Kim Go Eun era, de asemenea, destul de apreciată la vremea apariției dramei, deoarece oamenilor le plăceau hainele ei casual și confortabile.

7. Love Alarm

Această dramă face parte dintre acelea cu subiecte mai aparte. Mai exact există o aplicație mobilă care are capacitatea de a indica dacă te place cineva aflat la 10 metri de tine. Când cineva te place, dă o alarmă, dar nu dezvăluie persoana exactă. Kim Jo Jo, rolul lui Kim So Hyun este prinsă într-o situație complicată cu doi băieți fermecători dar diferiți ca personalitate și este nevoită să decidă dacă este sau nu o idee bună să descărcarce aplicația.

Să o vedem pe Kim So Hyun în orice dramă de liceu este ca o victorie garantată. Este atât de talentată și capabilă să joace atât de bine o adolescentă afectivă, confuză și romantică. În această poveste de dragoste specială, ea se află în mijlocul unui triunghi de dragoste intens, care implică și aplicații mobile. Cu fundalul sezonului de toamnă, se poate simți nostalgie și se stârnesc amintiri din timpul școlii sau al liceului.

Acestea au fost recomandările de vizionare într-o perioadă de toamnă , de noiembrie. Sper că dacă nu le-ati vazut deja , sa le acordați o șansă acum acestor drame.

Vizionare plăcută!

(sursa: soompi)




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.