9ef742ab2cf4458cb1c000860e70143a

Yoon Kye Sang, în negocieri pentru a juca alături de Seo Hyun Jin într-o nouă dramă

În această seară avem vești bune despre unul dintre actorii pe care îi apreciez foarte foarte mult. Mai cu seamă, am aflat că actorul Yoon Kye Sang ar putea să fie protagonistul alături de Seo Hyun Jin într-o nouă dramă.

De curând, publicația Ilgan Sports a făcut public faptul că actorul a fost ales să joace ca protagonist al dramei “You Are My Spring” (*ar putea fi titlu provizoriu).

După această veste, agentul lui Yoon Kye Sang a confirmat că actorului i s-a oferit un rol în dramă, dar a precizat că este încă în discuții și încă nu s-a decis nimic. El a mai declarat: „A primit o ofertă de casting pentru ‘ You Are My Spring ’. Este unul dintre mai multe proiecte pe care le are în vedere în prezent. ”

“You Are My Spring” este descrisă ca o dramă despre trei oameni care își desfășoară viața adultă cu sinele lor în vârstă de șapte ani în inimă – și sunt toți reținuți de cuvântul cheie „mântuire”. Subiectul poate părea un pic complicat, recunosc că nu am înțeles exact ideea dar am încredere că de acum în colo se va contura un pic mai mult. Este o dramă așteptată de fani întrucât se știe deja că ea va fi realizată de regizorul Jung Ji Hyun, cel care s-a ocupat și de alte drame de succes precum „Mr. Sunshine “, “Search: WWW “ sau “The King: Eternal Monarch “.

Totuși, se pare că nici actrița Seo Hyun Jin nu a dat un răspuns final și ea fiind, în prezent, în discuții pentru a juca rolul principal feminin.

Se spune că lui Yoon Kye Sang i s-a oferit rolul lui Joo Young Do, un psihiatru care îi ajută pe ceilalți să-și vindece rănile emoționale și să găsească voința de a trăi. Cu toate acestea, el însuși își poartă propriile cicatrici de la faptul că nu a reușit să-și salveze fratele mai mare și unul dintre pacienți.

Vă mai spun că, din păcate, nu vom vedea prea curând această dramă, pentru că ea este programată să fie lansată cândva, în prima jumătate a anului 2021.

Eu vreau să mai spun un singurlucru, abia aștept ca aceste vești să se concretizeze. Nu m-aș fi gândit, până acum, să-i cuplez pe cei doi, dar daaa, acum vreau ca ambii să accepte rolurile în drama “You Are My Spring”.

Și voi sunteți încântați la ideea că Yoon Kye Sang și Seo Hyun Jin vor fi protagoniștii acestei noi drame? Împărtășiți-vă gândurile în comentarii.

(sursa – soompi)




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.