d3bc1f42132947e9b9b148b85255ee1b

“Collectors”, noul film cu Lee Je Hoon și Shin Hye Sun a depășit 1 milion de spectatori în cinematografe în doar 12 zile

Lee Je Hoon And Shin Hye Sun’s New Film “Collectors” Surpasses 1 Million Moviegoers

Cel mai nou film al actorilor Lee Je Hoon și Shin Hye Sun are parte de un debut în forță în box-office-ul coreean!

În dimineața zilei de 16 noiembrie, Consiliul de Film Coreean a anunțat că “Collectors” au depășit oficial 1 milion de cinefili. Potrivit calculelor Consiliului de Filmul Coreean, “Collectors” a atras 103.345 de cinefili doar în ziua de 15 noiembrie, iar filmul a ajuns la un total de 1.001.234 de cinefili în primele 12 zile de la lansare, un adevărat record.

Acest film a fost lansat pe 4 noiembrie iar protagoniștii lui sunt Lee Je Hoon în rolul unui tâlhar, de morminte, talentat și Shin Hye Sun în calitate de curator de elită în lumea artei antice. Filmul îi mai are în distribuție pe Im Won Hee în calitate de „expert cu lopată” și Jo Woo Jin în calitate de profesor specializat în excavarea picturilor murale din mormintele antice.

Deși, acum, cinematografele din Coreea atrag mulțimi mult mai mici de oameni de când țara a stabilit măsuri stricte de distanțare socială, încă din august, recomandările favorabile ale celor care l-au văzut a ajutat foarte mult ca acest film rămână popular în box-office. Important ar mai fi de menționat că filmul a avut rezultate deosebit de bune în al doilea weekend de la lansarea sa.

Producătorii au spus că un punct culminant al filmului este chimia amuzantă dintre distribuția principală, pe măsură ce fiecare actor se transformă într-un tip de personaj de-a dreptul nou. În loc să prezinte o poveste criminală, întunecată și periculoasă, acest film arată o poveste plină de speranță de care oamenii de toate vârstele se pot bucura cu ușurință.

Noi îi felicităm pe cei care au realizat acest succes numit “Collectors” și îl trecem pe lista filme de văzut neapărat.

(sursa- soompi)




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.