ea8e249a54f44d94a07cf8de959078bf

Ji Sung a fost testat pentru coronavirus

De curând am aflat că unul dintre actorii mei favoriți a fost testat pentru coronavirus. Mai exact este vorba despre actorul Ji Sung al cărui rezultat s-a dovedit a fi negativ.

Situația a fost în felul următor, pe 13 noiembrie, un reprezentant al agenției care îl manageriază pe Ji Sung a declarat că actorul s-a întors recent în Coreea a filma drama “Devil Judge” după ce a fost într-un fel de vacanță cu familia sa în Hawaii. A avut rezultat negativ atât la testul efectuat înainte cât și la cel realizat după călătorie. Totuși, în conformitate cu măsurile care se impun în prezent, el și-a început deja cele două săptămâni de carantină.

Se așteaptă ca Ji Sung să înceapă filmările de îndată ce perioada de carantină este finalizată.

Vreau să vă aduc aminte că, până acum, în cariera lui Ji Sung se înscriu drame excepționale precum  “Secret Love“; “Kill Me, Heal Me“; “Defendant“ “Familiar Wife” și altele.  

Despre noul său proiect, drama “Devil Judge” pot să vă zic că reprezintă noul proiect scris de Moon Yoo Seok, un fost judecător care a mai scris scenariul și pentru drama “Miss Hammurabi”. Pe la începutul acestui an, Moon Yoo Seok a luat o hotărâre importantă, și anume, a părăsit scena justiției pentru a se concentra exclusiv pe scris.

Se pare că noua dramă “Devil Judge” va spune povestea lui Kang Yo Han ( rolul lui Ji Sung), un judecător șef care transformă curtea într-un reality show și pedepsește răul fără milă. De asemenea, prezintă urmărirea unui judecător asociat pentru a afla care este identitatea judecătorului principal.

Cam atât despre Ji Sung. Eu sper ca el și familia lui să fie bine și sănătoși, în continuare și abia aștept să îl văd în noua dramă.

(sursa – soompi)




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.