f219144112234cc6ac3bf673b2326146

Povestea tulburătoare a lui „Josée”, într-un film de excepție cu Han Ji Min și Nam Joo Hyuk – din decembrie pe marele ecrane!

Următorul film „Josée/조제” al lui Han Ji Min și Nam Joo Hyuk a lansat un nou teaser precum și un nou afiș!

Un remake al filmului japonez „Josee, tigrul și peștele”, „Josée” spune povestea unei femei și a unui bărbat care pornesc la drum în ceea ce va deveni cel mai frumos capitol din viața lor după ce s-au întâlnit. Han Ji Min va juca rolul lui Josée, iar Nam Joo Hyuk i se va alătura în rolul lui Young Suk.

Noul poster surprinde perfect ierna în toată splendoarea sa și arată un moment frumos în care cele două personaje principale – Han Ji Min și Nam Joo Hyuk – privesc împreună în depărtare, contemplativ, am putea spune. Pe poster este scris în limba coreeană următorul mesaj: “우리가 가장 아름다웠어 던 시간” care se traduce “Momentul în care eram cei mai frumoși”.

Noul trailer ni-l arată pe Young Suk, care împinge ceva pe o cărare îngustă de pădure. Mai apoi avem un cadru mai larg în care apare un scaun cu rotile și o pătură care parcă își așteaptă stăpâna, în vreme ce se aude vocea lui Josée spunând: „Uneori am vrut să merg în cel mai îndepărtat loc cu tine. În același timp, am vrut să rămân prins în această capcană”.

Cei doi se întâlnesc prima dată când Young Suk face o livrare la casa sărăcăcioasă a lui Josée și ea îi pregătește ceva de mâncare. În timp ce ia prima îmbucătură, Josée îl întreabă: „De ce mănânci așa? În caz că am otrăvit (mâncarea – n.)?”

Young Suk spune: „A fost prima noastră întâlnire” și începe să petreacă mult mai mult timp în jurul ei, ajutând-o la treburile din jurul casei, pvestindu-i că a studiat motoarele în trecut și o ajută chiar și să mănânce. În cele din urmă, o întreabă: „Ai un telefon? Care este numele tău?” El îi notează numărul său și îi spune: „Acesta este numărul meu de telefon. Mă poți suna când ai nevoie”.

Cadrul se schimbă curând și ni-i înfățișează pe cei doi la o întâlnire în parcul de distracții. Josée îl întreabă cu prudență pe Young Suk: „Sunt ciudată?”, iar el îi răspunde: „Nu. Ești atât de drăguță”.

Josée este fără doar și poate extrem de atinsă de onestitatea și bunătatea lui Young Suk, însă, în același timp, se simte puțin inconfortabilă în legătură cu schimbarea bruscă din viața ei. La final, Young Suk îi spune: „Mă întorc”.

“Josée” va avea premiera pe 10 decembrie iar noi abia îl așteptăm!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.