EnVqn7uXMAQHRXf

Un nou record istoric pentru BTS. Piesa “Life Goes On” debutează pe primul loc în topul Billbobard Hot 100

BTS scrie din nou istorie, de data aceasta cu piesa “Life Goes On”, extrasă de pe albumul “BE”. “Life Goes On” a ajuns pe prima poziție în topul Billlboard Hot 100!

Aceasta este a treia piesă BTS care ajunge pe primul loc, după “Dynamite” și după colaborarea lor pentru remixul “Savage Love” (Jawsh 685 și Jason Derulo), piese care au ajuns în top în ultimele trei luni.

Mai mult decât atât, BTS a realizat acum cea mai rapidă acumulare de trei piese aflate pe prima poziție în top Hot 100 în peste 42 de ani. Anterior, Bee Gees a reușit această performanță în două luni și trei săptămâni, cu melodii din coloana sonoră „Saturday Night Fever”, pornind din decembrie 1977.

Pe lângă asta, BTS este cel mai rapid act de la The Beatles încoace care reușește performanța de a aduna primele lor trei piese pe locul 1. The Beatles au acumulat trei cântece în topul Hot 100 în două luni și trei zile în anul 1964.

Astfel, Life Goes On” a devenit prima piesă cântată în coreeană care a ajuns pe locul 1 în topul Hot 100 din istoria de 62 de ani a topului. Este, de asemenea, prima piesă cântată într-o limbă străină (alta decât limba engleză) care debutează direct pe prima poziție în top, iar BTS este primul duo sau grup din istorie care a debutat cu două melodii pe prima poziție în top.

De asemenea, “Life Goes On” se află pe prima poziție și în topul Digital Song Sales (vânzări ale cântecelor digitale) și pe locul 14 în topul Streaming Songs (topul de streaming al cântecelor).

Între timp, “Dynamite” urcă în topul Hot 100 în această săptămână (săptămâna care se va încheia pe 5 decembrie) pe poziția a treia, după ce săptămâna trecută ocupa locul 14.

De asemenea, a fost anunțat și faptul că noul album BTS, “BE”, a ajuns și el pe prima poziție în topul Billboard 200!

Cu atâtea vești bune, bineînțeles că băieții din BTS s-au gândit să împărtășească bucuria cu fanii lor, ARMY, prin intermediul contului de Twitter.

Primul care a postat a fost Jimin:

Vă mulțumesc foarte mult

Sunt deja atât de recunoscător pentru numărul 1, dar sunt două melodii în top trei…

Mulțumesc sincer tuturor fanilor (ARMY) care ne oferă dragoste

Vom face tot posibilul pentru a vă prezenta albume mai bune în viitor!

(Nu dormeam, așteptam, dar am ațipit pentru o clipă),”

a scris Jimin pe Twitter.

Ulterior, aceștia au postat și un filmuleț cu reacția lor „gălăgioasă”. În filmuleț ei se află în sala de repetiții și apare și Yoongi, pentru prima dată de la anunțul că se retrage din activitățile grupului pentru o perioadă pentru a se reface după operația suferită la umăr.

După anunțul că  “Life Goes On” a ajuns pe primul loc în topul Hot 100, iar “Dynamite” pe 3, Billboard a dezvăluit faptul că și alte cinci cântece au ajuns în topul Hot 100. “Blue & Grey” pe locul 13, “Stay” pe 22, “Fly to My Room” pe 69, “Telepathy” pe 70 și “Dis-ease” pe locul 72.”

Excluzând “Skit,” un material în care membri poartă o conversație, toate cântecele de pe albumul “BE” au ajuns în topul Hot 100.

Dar surprizele nu se opresc aici!

În topul Global 200, piesa “Life Goes On” ocupă tot prima poziție, în timp ce “Dynamite” se află pe locul 3, iar “Blue & Grey” a ajuns pe locul 9, tot în acest top.

“Life Goes On” a ajuns pe primul loc și în topul Global 200 care exclude Statele Unite ale Americii. Astfel, BTS a devenit primul act cu două piese care au ocupat prima poziție în topul Global 200 care exclude Statele Unite ale Americii, deoarece piesa “Dynamite” s-a aflat anterior pe prima poziție în acest top, timp de cinci săptămâni. Grupul este, de asemenea, primul act al cărui piese ocupă primele două poziții în top, simultan.

Felicitări, BTS, pentru toate aceste recorduri doborâte în mai puțin de 24 de ore!

Sursa: soompi.com




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.