95cdea6496694df9809e8b62bec23cc7

Decembrie de VIS cu 9 drame coreene, una și una

Pe măsură ce sfârșitul de an se apropie, unele drame abia încep! Rămâneți în siguranță în casă în perioada Sărbătorilor de iarnă și urmăriți aceste noi drame care vor avea premiera chiar în această lună.

1.) „Cheat on Me if You Can”

Distribuție: Jo Yeo Jeong, Go Joon, Kim Young Dae, Yeonwoo, Song Ok Sook, Jung Sang Hoon, Lee Se Na, Kim Ji Hoon, Hong Soo Hyun, Gong Sang Ah, Yoo Joon Hong, Lee Si Eon, Kim Ye Won.
Data premierei: 2 decembrie

Detalii difuzare: miercuri și joi de la 21:30 KST pe KBS2
„Cheat on Me If You Can” este o nouă dramă de mister-comedie despre adulți care se confruntă cu tot felul de comportamente necorespunzătoare. Jo Yeo Jeong va juca rolul scriitoarei de romane polițiste, Kang Yeo Joo, care își petrece toată ziua gândind diferite moduri de a ucide oamenii, în timp ce Go Joon îl va interpreta pe soțul ei, Han Woo Sung, un avocat de divorțuri care a făcut o promisiune în scris cu soția sa, în care este trecut: „Dacă înșeli, vei muri”.

2.) „2020 KBS Drama Special”

Distribuția „A Jaunt”: Son Sook, Jung Woong In

Distribuția „În timp ce ești departe”: Kim Bo Ra, Dong Ha, Hwang Bo Ra, Gong Yoo Rim.

Distribuția „Urmele dragostei”: Lee Yoo Young, Lee Sang Yeob.

Distribuția „One Night”: Kim Sung Cheol
Data premierei: 3 decembrie
Detalii difuzare: joi de la 22:40 KST pe KBS2
Pentru al zecelea an consecutiv, KBS difuzează o colecție de drame scurte, care au câte un episod fiecare. „2020 KBS Drama Special” prezintă 10 proiecte diverse, dintre care șase au fost difuzate în luna noiembrie și încă patru vor fi difuzate în această lună.

„A Jaunt” este despre prietenia dintre o femeie în vârstă și un bărbat de vârstă mijlocie în timp ce ei reflectă asupra familiei.

„While You’re Away” este povestea unui cuplu care s-a separat, dar ajunge să trăiască împreună.

„Traces of Love” exprimă sentimentele persistente ale unei relații care s-a încheiat.

În cele din urmă, „One Night” este o comedie neagră despre un bărbat care din greșeală ajunge să aibă o geantă plină cu 100 de milioane de won (aproximativ 91.500 de dolari).

3.) „True Beauty”

Distribuție: Moon Ga Young, Cha Eun Woo, Hwang In Yeob, Park Yoo Na, Jang Hye Jin, Park Ho San, Kang Min Ah, Im Se Mi, Kim Min Ki, Jung Joon Ho, Park Hyun Jung, Oh Eui Sik, Lee Il Joon, Lee Sang Jin.
Data premierei: 9 decembrie
Detalii difuzare: miercuri și joi de la 22:30 KST pe tvN
Pe baza webtoon-ului de succes, drama „True Beauty” este o comedie romantică despre Lim Ju Gyeong (Moon Ga Young), care folosește cu zel machiajul pentru a-și ascunde chipul real și pentru a combate nesiguranța legată de aspectul ei. După ce îl întâlnește pe Lee Su Ho (Cha Eun Woo de la ASTRO), un student popular care are propriile răni emoționale, își împărtășesc secretele unul celuilalt și învață să se vindece prin dragoste.

4.) „Hush”

Distribuție: Hwang Jung Min, YoonA, Son Byung Ho, Kim Won Hae, Park Ho San, Lee Seung Joon, Yoo Sun, Kim Jae Chul, Kyung Soo Jin, Jung Joon Won, Park Sung Il.
Data premierei: 11 decembrie

Detalii despre difuzare: vineri și sâmbătă de la 23:00 KST pe JTBC
„Hush” este o dramă despre luptele cotidiene și dilemele etice ale reporterilor de ziar. Va descrie problemele lor ca fiind cele cu care se ocupă toți funcționarii publici, mai degrabă decât doar cele ale reporterilor. Hwang Jung Min este Han Joon Hyuk, un reporter veteran care și-a pierdut pasiunea pentru muncă din cauza realității dure a industriei, în timp ce YoonA joacă rolul îndrăzneței reporterițe stagiare Lee Ji Soo.

5.) „Mr. Queen”

Distribuție: Shin Hye Sun, Kim Jung Hyun, Bae Jong Ok, Kim Tae Woo, Seol In Ah, Na In Woo, Kim In Kwon, Lee Jae Won, Yoo Min Kyu, Jo Yeon Hee, Cha Chung Hwa, Youngjae (BAP).

Data premierei: 12 decembrie
Detalii difuzare: sâmbătă și duminică de la 21:00 KST pe tvN

„Mr. Queen” este o nouă dramă istorică și, totodat, o comedie fantastică despre un bărbat din timpurile moderne al cărui suflet este prins în corpul unei regine din dinastia Joseon. Shin Hye Sun joacă rolul lui Kim So Young, regina Joseon, în al cărui corp este, de fapt, blocat sufletul bucătarului Jang Bong Hwan. Kim Jung Hyun îl interpretează pe regele Cheoljong, care pare un conducător slab și ineficient din exterior, dar este mai puternic și mai isteț decât pare.

6.) „Run On”

Distribuție: Im Siwan, Shin Se Kyung, Sooyoung, Kang Tae Oh, Park Young Gyu, Cha Hwa Yeon, Lee Bong Ryun, Ryu Abel, Seo Eun Kyung, Yun Je Wook, Choi Jae Hyun, Lee Jung Ha.
Data premierei: 16 decembrie
Detalii difuzare: miercuri și joi de la 21:00 KST pe JTBC
„Run On” este despre oameni care încearcă să se conecteze între ei prin propriile limbaje după ce au trăit în lumi diferite și în ritmuri diferite. Im Siwan va juca rolul lui Ki Sun Kyum, un fost sportiv de atletism care se retrage după un eveniment care îi schimbă viața și devine agent sportiv, în timp ce Shin Se Kyung va juca rolul lui Oh Mi Joo, o traducătoroare de filme străine.

7.) „Secret Royal Inspector”

Distribuție: Kim Myung Soo, Kwon Nara, Lee Yi Kyung, Lee Tae Hwan, Jo Soo Min, Ahn Nae Sang, Son Byung Ho, Choi Jong Won, Shin Ji Hoon, Jong Ho, Kang Yoon, Hwang Dong Joo.
Data premierei: 21 decembrie

Detalii difuzare: luni și marți de la 21:30 KST pe KBS2
„Secret Royal Inspector” (titlu literal) este o dramă misterioasă comică, ce se desfășoară în dinastia Joseon. Kim Myung Soo joacă rolul lui Sung Yi Kyum, un inspector regal secret care călătorește sub acoperire în provincii pentru a descoperi corupția. Kwon Nara este Hong Da In, o damo (o femeie care lucrează pentru un birou guvernamental din Joseon), care este sub acoperire ca gisaeng (o curtezană instruită în muzică și arte). Lee Yi Kyung îl interpretează pe Park Choon Sam, servitorul și mâna dreaptă a lui Sung Yi Kyum.

8.) „Lovestruck in the City”

Distribuție: Ji Chang Wook, Kim Ji Won, Kim Min Seok, Han Ji Eun, Ryu Kyung Soo, So Ju Yeon.
Data premierei: 22 decembrie

Detalii difuzare: marți și vineri de la ora 17:00 KST pe Kakao TV
„Lovestruck in the City” este despre povestea reală a tinerilor care se luptă să supraviețuiască în orașul agitat, fiind o dramă produsă în ideea difuzării mai multor sezoane. Ji Chang Wook îl interpretează pe arhitectul pasionat Park Jae Won, care o urmărește pe „hoața de camere” care i-a furat inima într-o noapte de vară, cu un an în urmă. Kim Ji Won joacă rolul agentului de marketing independent Lee Eun Oh, care adoptă impulsiv un alter ego secret pe nume Yoon Sun Ah și ajunge să se îndrăgostească de Park Jae Won.

9.) „Marriage Lyrics, Divorce Composition”

Distribuție: Sung Hoon, Lee Tae Gon, Park Joo Mi, Lee Ga Ryung, Lee Min Young, Jun Soo Kyung, Jeon No Min, Jeon Hye Won etc.
Data premierei: decembrie

Detalii despre difuzare: TV Chosun

„Marriage Lyrics, Divorce Composition” (titlu literal) va spune poveștile a trei protagoniste fermecătoare de 30, 40 și 50 de ani, care se confruntă cu nenorociri imprevizibile și, de asemenea, abordează problemele cuplurilor căsătorite în timp ce încearcă să găsească dragostea adevărată. Aceasta va fi prima dramă a scenaristei Im Sung Han din ultimii cinci ani. 




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.