8685080e1ffc49bc8edbea82886339d8

Jun Ji Hyun și Joo Ji Hoon se transformă în exploratori de munte în noua dramă

Următoarea dramă de la postul coreean tvN numită “Mount Jiri” (titlu provizoriu) a lansat noi fotografii ale actorilor protagoniști.

Cu această ocazia am aflat despre “Mount Jiri” că va fi o dramă misterioasă despre oamenii care urcă prin regiunile frumoase și neexplorate ale Muntelui Jiri, cel mai înalt munte din partea continentală a Coreei de Sud.

Actrița Jun Ji Hyun va juca rolul lui Seo Yi Kang, un explorator de top la Parcul Național Muntele Jiri, iar Joo Ji Hoon joacă rolul partenerului ei debutant Kang Hyun Jo. Am aflat că această dramă are la bază scenariul scris de Kim Eun Hee (care a scris seria „Kingdom” difuzată de Netflix) și Lee Eung Bok, care a regizat „Mr.Sunshine”.

În noile fotografii, îi regăsim pe Jun Ji Hyun și Joo Ji Hoon îmbracați în haine de alpinism, în jachete de vânt casual și pantofi de drumeție. Echipamentul lor este completat de rucsacuri, walkie-talkie, dispozitive GPS, lumini portabile și bastoane de drumeție. Cei doi au priviri pătrunzătoare în timp ce se află în drumeție.

Această dramă este o ipostază nouă în care îi vedem pe cei doi actori, așa că eu abia aștept să mai aflu și alte detalii despre ea. Vă mai spun că producătorii au de gând să o lanseze în 2021, dar o data exactă nu a fost încă stabilită.

(sursa- soompi)




There is 1 comment

Add yours

Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.