Run-On-Poster4

“Run On” cu Im Si Wan și Shin Se Kyung, o dramă care ne va încălzi inimile în această iarnă

Luna decembrie este deja o luna aglomerată în privința serialelor, dar eu vă propun să treceți pe lista o nouă dramă pentru zilele libere care vor urma de sărbători și nu numai. Azi are premiera la postul coreean  jTBC o  dramă romantică numită „Run On/ 런 온”  în care îi regăsim ca protagoniști pe frumușelul Im Si Wan  și pe Shin Se Kyung. Se preconizează că va fi o dramă adorabilă, caldă, plină de momente romantice, dar  mai aduce un element în vizorul nostru și anume sportul. Se va putea vedea în fiecare zi de miercuri și joi. Este proiectul la care au lucrat regizorul Lee Jae Hoon (anterior a realizat dramele  “The Ghost Detective” -KBS2 / 2018, „Good Manager” -KBS2 / 2017- sau „Page Turner” -KBS2 /2016 și scenaristul Park Min Sook.

Poveste:

Vom fi martorii unei povești de dragoste  dintre Ki Sun Kyum și Oh Mi Joo.

Ki Sun-Kyeom, rolul lui Im Si Wan, a fost odată un atlet popular  în cadrul echipei naționale a țării. Din cauza unui eveniment neprevăzut el a trebuit să renunțe la sport. Apoi a început să lucreze ca agent sportiv.

Între timp, o regăsim  și pe Oh Mi-Joo (Shin Se Kyung) care traduce subtitrări  pentru filme. A fost extrem de încântată când și-a văzut munca de traducător recunoscută. Întâmplarea face ca ea să îl întânească pe  Ki Sun-Kyeom, tocmai  când el a renunțat la sport. Ea are sentimentul că ei au fost predestinați să se întâlnească.

Seo Dan-A (rolul interpretat de Sooyoung) este CEO-ul unei agenții sportive. Este singurul copil al familiei care conduce grupul Seomyung. Datorită faptului că este femeie, este împinsă  deseori înapoi pe lista potențialilor succesori ai Grupului Seomyung. Trăiește cu înverșunare pentru a lua înapoi ceea ce îi aparține pe drept. Viața ei se va schimba când îl va întîlni pe  Lee Young-Hwa, personaj interpretat de Kang Tae-Oh. El este student la universitate specializat în artă.

Cum se vor desfășura viețile lor  în acest context vom putea vedea în fiecare episod din “Run On”.

Distribuție:

Actori principali:

Im Si Wan – Ki Sun Kyum
Shin Se Kyung – Oh Mi Joo
Sooyoung – Seo Dan Ah
Kang Tae Oh – Lee Young Hwa

Alți actori:

Park Young Gyu – Ki Jung Do
Cha Hwa Yeon – Yook Ji Woo
Lee Bong Ryun – Park Mae Mae
Ryu Abel – Ki Eun Bi
Seo Eun Kyung – Dong Kyung
Yeon Je Wook – Jung Ji Hyun
Lee Jung Ha – Kim Woo Sik
Choi Jae Hyun – Seo Tae Woong
Kim Dong Young as Ko Ye Joon
Kim Si Eun – Ko Ye Chan

Im Si Wan  este unul dintre acei idoli care în timp s-a transformat într-un actor versatil. În câțiva ani l-am putut  vedea   în drame precum:  “Stranger From Hell”(OCN / 2019), “The King In Love” (MBC / 2017), “Misaeng” (tvN / 2014), “Triangle” (MBC / 2014), “Pure Love” (KBS2 / 2013).

Shin Se Kyung  este  o actriță care  nu a trecut neobservată în orice dramă a jucat până acum. Este bună  în cam tot ce a jucat până acum și sigur vă veți aduce a aminte de multe din rolurile ei. Cariera ei cuprinde dramele: “Rookie Historian Goo Hae-Ryung” (MBC / 2019), “Black Knight” (KBS2 / 2017-2018),  “The Bride of Habaek” (tvN / 2017), “Six Flying Dragons” (SBS / 2015-2016), “A Girl Who Sees Smells” (SBS / 2015), “Blade Man” (KBS2 / 2014), “When a Man Loves” (MBC / 2013), “Fashion King” (SBS / 2012).

Curiozități

De când au fost distribuiți în această dramă, Im Siwan și Shin Se Kyung au fost în centrul atenției pentru chimia lor adorabilă, chiar fiind „certați” de membrii producției pentru că sunt prea drăguți. Se spune deja că între cele două vedete s-a creat o sincronizare perfectă, ce reflectă romantismul dintre personajele lor.

Înainte de a vă decide dacă veți vedea această dramă, eu vă invit să  priviți  câteva filmulețe chiar mai jos.      

Teaser 1https://www.youtube.com/watch?v=lhUdiLSnRYU

Teaser 2 https://www.youtube.com/watch?v=yYKL05adD38

Teaser 3

Aceasta a fost prezentarea dramei “Run On”. Nu știu ce credeți voi despre ea, dar eu sunt tare încântată că o putem vedea acum. Abia aștept să văd cum decurge chimia dintre cei doi și consider că este o dramă foarte bună în această iarnă.

(sursa- koreandrama.org, asianwiki.com)




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.