1222759d8f944fd99d147ed04a39a195

Jang Nara și Jung Yong Hwa din CNBLUE au fost confirmați ca protagoniști într-o nouă dramă

Zilele trecute a venit vestea că simpatica Jang Nara și Jung Yong Hwa din trupa CNBLUE vor fi colegi sau mai bine zis protagoniștii unei noi drame.

A fost confirmat că cei doi vor juca în drama “Daebak Real Estate” (ar putea fi un titlu provizoriu), ce constituie următorul proiect pentru zilele de miercuri și joi de la postul coreean KBS. Aceasta dramă va pune în prim plan un subiect care a mai fost abordat de producătorii coreeni, mai exact este vorba despre agenții imobiliari care exorcizează fantomele și aurele malefice  din cadrul proprietăților în care au existat decese.

Această dramă pornește de la un scenariu realizat de Ha Soo Jin, Lee Young Hwa și Jung Yeon Seo și va fi regizată de Park Jin Suk (cel care  s-a ocupat  și de dramele School 2017,” “Naked Fireman,” “The Tale of the Bookworm”).

Actrița Jang Nara  va interpreta rolul Hong Ji Ah, cea care conduce companiei imobiliară Daebak Real Estate și în același timp un fel de exorcist. Cu frumusețea ei și felul în care gândește, ea chiar pare o persoană perfectă din exterior, dar în realitate are un temperament vulcanic și a moștenit abilitățile extraordinare de exorcist de la mama ei.

Pe de altă parte, Jung Yong Hwa îi va da viața lui Oh In Bum, un bărbat care se preface ca este exorcist, profitând de oamenii care cred în fantome pentru a face bani rapid, chiar dacă el nu crede în ele. El este descris  ca un personaj cu gândire rapidă, ce posedă abilități logice și spirit observațional, care îl transformă în omul perfect. Acest personaj știe să își folosească abilitățile pentru a anticipa ce se poate întâmpla în orice situație.

Un reprezentat din echipa acestei drame, a declarat

„ Daebak Real Estate este o dramă unică de exorcizare care prezintă viața de zi cu zi și ce se poate întâmpla când lăcomia și conflictele pun stăpânire pe oamenii care se luptă pentru proprietăți. Vă rugăm să așteptați cu nerăbdare această dramă palpitantă care își dorește să mai amelioreze stresul și frustrarea de pe urma anului trecut”.

Am mai aflat că acestă dramă va avea premiera cândva în prima jumătate a anului 2021. Eu sunt tare curioasă dacă această dramă va avea o altă abodare decât alte drame cunoscute care au scos în evidența subiectul fantomelor. În acelați timp nu mă așteptam ca cei să fie aleși ca protagoniști, ceea ce nu face decât să mă pună pe gânduri în privința chimiei dintre ei.

Rămâneți aproape pentru mai multe detalii!

(sursa-soompi)




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.