moon-flower-scaled

Yoo Seung Ho, în discuții pentru rolul principal în noua dramă istorică de pe KBS2 TV „Thinking of the Moon When the Flower Blooms”

Este posibil ca Yoo Seung Ho (28 de ani) să se întoarcă cu o nouă dramă! V-ați bucura, nu-i așa? Și noi la fel!

Pe 1 februarie, Ilgan Sports a raportat că Yoo Seung Ho (유승) ar putea juca în viitoarea dramă a canalului KBS 2TV „Thinking of the Moon When the Flower Blooms/ 꽃 피면 달 생각하고” (titlu literal), cunoscută și ca “When Flowers Bloom, I Think of the Moon”, scrie soompi.com.

O sursă a agenției actorului, mai exact a Story J Company, a împărtățit YTN Star faptul că „Yoo Seung Ho a primit rolul protagonistului în noua dramă KBS „Thinking of the Moon When the Flower Blooms ” și în prezent se gândește la această propunere”.

Sursă foto: Soompi.com

Acțiunea dramei este plasată în perioada celei mai puternice legi a prohibiției din istoria Joseon-ului, care a implicat restricții și interziceri, ilustrând dorința umană și demonstrând că astfel de măsuri nu au reprezentat într-adevăr cele mai bune opțiuni.

Personajele principale sunt un inspector de la Biroul Inspectorului General care și-a părăsit orașul natal pentru a obține faima în Hanyang, dar și pentru a redobândi statutul familiei sale, o femeie săracă aristocratică care începe să facă alcool pentru a-și plăti datoriile și un prinț moștenitor care continuă să se cațăre în secret peste zidurile palatului pentru doar pentru a face rost de ceva băutură. Cele trei personaje au o întâlnire fatidică în fața unui depozit secret de alcool, fiind martorii unui secret care ar putea duce la moartea fiecăruia dintre ei dacă ar fi dezvăluit.

Sursă foto: My Drama List

După cum cred că ați ghicit deja, lui Yoo Seung Ho i s-a oferit rolul inspectorului Nam Young, un bărbat arătos, care este popular printre femeile locale, dar care este interesat doar să citească cărți. Inteligent, muncitor și hotărât să-și facă cunoscut numele, acesta are tot ce i-ar trebui pentru a avea succes, singurul lucru care îi lipsește fiind o familie puternică care să-l susțină.

Regizorul Hwang In Hyuk, cunoscut pentru că s-a aflat în spatele dramei „Doctor Prisone”, și scenaristul Kim Joo Hee vor lucra împreună la acest serial. Este de așteptat ca drama, care va avea cel mai probabil 16 episoade, să fie difuzată în a doua jumătate a acestui an.

Noi sperăm ca actorul să accepte rolul și să aibă alături un personaj feminin puternic, care să facă din această dramă un real succes.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.