e05514cd0c7b4b5badb2d00b1ca78955

Ji Sung, Kim Min Jung, Jinyoung din GOT7 și Park Gyu Young, protagoniștii unei noi drame. Află ce roluri vor avea

Producătorii coreeni nu stau locului și iată că ne aduc noi vești. Am aflat că cei de la tvN pregătesc o nouă dramă care se va numi “Devil Judge” și au venit cu confirmarea protagoniștilor și detalii despre acțiune și rolurile lor.

Despre „Devil Judge” se spune că va fi o dramă care își propune să transmită un mesaj puternic despre justiție printr-un „spectacol live în sala de judecată” la care participă întreaga națiune. Kang Yo Han va fi „judecătorul diavolului” prezent în mijlocul haosului și confuziei. Oare el va fi un erou al oamenilor sau un demon care poartă masca legii?

Pe 3 februarie, reprezentanții tvN au confirmat vestea că actorii Ji Sung, Kim Min Jung, Jinyoung din GOT7 și Park Gyu Young vor juca în această nouă dramă, potrivit Soompi.

Despre Ji Sung pot să vă zic că va juca rolul lui Kang Yo Han, un judecător principal care poartă haina legii cu scopul de a vâna răufăcători. El este „judecătorul diavolului” care poartă masca legii și îi pedepsește pe cei lacomi și înfometați de putere prin spectacolul din sala de judecată. Kang Yoo Han creează o aură de mister în jurul său cu chipul său frumos și gusturile elegante, dar este imposibil pentru cineva să știe ce gândește cu adevărat.

Actrița Kim Min Jung va juca rolul lui Jung Sun Ah, cel mai mare rival al lui Kang Yo Han și directorul executiv al unei fundații CSR (responsabilitate socială corporativă). Cu frumusețea și creierul ei, este strâns implicată cu mulți oameni importanți, inclusiv Kang Yo Han, și are puterea de a zgudui națiunea.

Jinyoung (din trupa GOT7) va juca rolul lui Kim Ga On, un judecător asociat care strălucește ca o rază de speranță într-o lume mai puțin normală. El și-a pierdut părinții când era copil și a avut o copilărie nefericită, dar a lucrat din greu pentru a obține prima sa numire ca judecător. Posedă calități ca răbdare și rezistență, dar se va vedea aruncat în haos în timp ce observă acțiunile lui Kang Yo Han.

Park Gyu Young îi va “da viață” lui Yoon Soo Hyun, un detectiv de poliție dintr-o unitate regională de investigații, care este în căutarea secretelor lui Kang Yo Han. Ea și Kim Ga On sunt prieteni din copilărie și au crescut ca frați. Chiar dacă este destul de populară datorită personalității sale plăcute și a aspectului său frumos, doar Kim Ga On nu-și dă seama de farmecele ei.

Vreau să vă mai spun că “Devil Judge” va fi regizată de Choi Jung Gyu cel care a mai realizat și drama “Children of Nobody“), iar scenariul poartă semnatura lui Moon Yoo Suk (“Miss Hammurabi“).

Cam atât momentan despre această dramă. Producătorii au luat în calcul premiera ei în cea de a doua jumătatea a acestui an.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.