5ed8d39d302f41239d827e631bd4aa9c

Kang Ha Neul, trecere SPECTACULOASĂ de la rolul din “When the Camellia Blooms” la un general carismatic, care își protejează regatul în noua dramă “River Where The Moon Rises”

Noua dramă care va fi difuzată lunea și marțea pe canalul KBS 2TV a lansat primul set de fotografii cu Kang Ha Neul! Crimă și pedeapsă, cum s-ar spune, între noi fie vorba. 😉

O reinterpretare a unei povești populare clasice din perioada statului Goguryeo, „River Where the Moon Rises”, spune faimoasa poveste de dragoste a prințesei Pyeonggang (Kim So Hyun) și a lui On Dal (Ji Soo).

Lui Kang Ha Neul îi revine în această dramă un rol la care poate că nu ne-am fi așteptat, respectiv cel al tatălui lui On Dal, generalul On Hyup. Ca șef al tribului Sunnobu și general al regatului Goguryeo, On Hyup este respectat de oamenii din regat. Felul său blândă de a fi poate fi cu ușurință sesizat din previzualizarea personajului său, scrie soompi.com.

În noile fotografii, generalul On Hyup emană încredere în armura sa groasă. Generalul On Hyup și tribul Sunnobu sunt în prezent responsabili cu apărarea granițelor statului. Dificultățile și greutățile cu care s-a confruntat pentru a proteja Goguryeo sunt transmise de aura sa proeminentă. Privirea puternică a lui Hyup evidențiază determinarea sa de a-și proteja tribul și regatul de orice pericol.

O altă imagine surprinde expresia sinceră și afectuoasă a lui Hyup. Deși emană o puternică carismă atunci când acționează ca general pentru a proteja granițele Goguryeo, On Hyup își dezvăluie latura afectuoasă atunci când interacționează cu cei care nu-i sunt dușmani. Zâmbetul din poza de mai sus este cel care bănuiesc că v-a furat și vouă inima, nu-i așa?

După rolul său dulce și afectuos din drama “When the Camellia Blooms” (KBS), Kang Ha Neul ne va surprinde, cu siguranță, cu această transformare sepctaculoasă.

O sursă din staff-ul drama a dezvăluit: „Kang Ha Neul s-a transformat în general On Hyup exact așa cum apare în scenariu și a împărtășit cu noi latura sa actoricească pasională și carismatică. Toți membrii staff-ului au fost impresionați de performanța lui Kang Ha Neul, care a creat o atmosferă diferită de imaginea sa obișnuită. Sperăm să așteptați cu nerăbdare noua transformare a actorului în general On Hyup, care va avea un impact puternic încă de la începutul dramei. ”

Vă reamintim că serialul „River Where the Moon Rises” va avea premiera pe data de 15 februarie la 21:30 KST.

Citește și Kim So Hyun, rol dublu în viitoarea dramă „River Where The Moon Rises”

V-ar putea interesa și Imagini UIMITOARE cu Kim So Hyun, transformă în prințesa războinică Pyeonggang, în dramă istorică “River Where the Moon Rises”

Iubirea, bate-o vina: Ji Soo se îndrăgostește de Kim So Hyun în primul teaser al unei noi drame istorice

PREMIERELE LUI 202115 drame absolut EXTRAORDINARE și UNICE vor avea premiera în 2021. Află CARE sunt acestea




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.