a6923698746844bd8420c20b5b17bfaa

Imagini UIMITOARE cu Kim So Hyun, transformă în prințesa războinică Pyeonggang, în dramă istorică “River Where the Moon Rises”

Următoarea dramă KBS 2TV „River Where the Moon Rises/달이 뜨는 강” ne oferă zilele acestea o imagine uimitoare a lui Kim So Hyun, care interpretează rolul principal feminin în această dramă în rolul ei principal!

Fiind o reinterpretare a unei povești populare clasice din Goguryeo, „River Where the Moon Rises” va spune povestea de dragoste a prințesei Pyeonggang (interpretată de Kim So Hyun) și a lui On Dal (interpretat de Ji Soo).

În această relatare a faimoasei povești, Pyeonggang – care este, totodată, și războinica acerbă Yeom Ga Jin – este o femeie ambițioasă care visează să devină prima femeie care să conducă Goguryeo.

Extraordinarele imagini au apărut chiar astăzi, 18 ianuarie, și ne-o înfățișează pe Kim So Hyun în rolul de prințesă extrem de capabilă.

Îmbrăcat în armură și cu un aer hotărât, Pyeonggang pleacă fără teamă în luptă, călare pe un cal alb, cu o aură puternică, captivantă. Chiar și după o luptă crâncenă în timpul căreia fața ei ajunge să fie stropită de sânge, prințesa emană echilibru și putere în timp ce stă pe terenul de luptă.

Producătorii filmului „River Where the Moon Rises” au afirmat, comentând imaginile nou-apărute: „Prin pasiunea ei de neegalat și pregătirea sârguincioasă, Kim So Hyun s-a cufundat complet în rolul lui Pyeonggang. Ea i-a impresionat pe toți cei din echipa de producție, realizând chiar și scene de acțiune dificile, la scară largă, fără a arăta nici o urmă de oboseală. Sperăm că veți aștepta cu nerăbdare (să vedeți – n.r.) energia întruchipată de actrița Kim So Hyun, a cărei interpretare a personajului său este sincronizată 100% cu Pyeonggang în scenariu”.

Vă reamintim că drama „River Where the Moon Rises” va avea premiera pe 15 februarie la ora 21:30 P.M. KST.

Un teaser al mult-așteptatei drame puteți urmări AICI!

Între timp, o puteți urmări pe Kim So Hyun în drama „Povestea lui Nokdu”.

Citește și Ji Soo se îndrăgostește de Kim So Hyun în primul teaser al unei noi drame istorice




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.