e2c9d51e1ea1423a996357bc0f4bd867

Moon Ga Young i se lătură lui Kim Seon Ho în discuțiile privind apariția în noua dramă tvN „Link” / Dacă ai putea să simți cu exactitate ce simte o altă persoană, ce ai face?

Agenția îndrăgitei artiste Moon Ga Young (24 de ani) a confirmat că aceasta se află în discuții cu aceasta pentru a juca în serialul „Link” (titlu în lucru)!

Un anunț în acest sens a fost făcut în urmă cu doar o zi, mai exact pe 18 ianuarie, atunci când un reprezentant al KeyEast (agenția artistei – n.r.) a afirmat, răspunzând unei întrebări puse de jurnaliști, că „Moon Ga Young este în prezent în discuții pentru a apărea în „Link”, scrie soompi.com.

Kim Seon Ho (34 de ani), care a jucat anterior alături de Moon Ga Young în drama JTBC „Welcome to Waikiki 2”, este în prezent în discuții pentru a juca rolul principal masculin din serialul „Link”, urmând să îi dea viață pe Eun Gye Hoon.

Articol original:

După ce a furat inimile telespectatorilor în dramele „True Beauty” și “Find Me in Your Memory”, Moon Ga Young ar putea juca într-o altă dramă tvN!

Cu doar o zi în urmă, mai exact pe 18 ianuarie, Sports Chosun – cel mai mare ziar sportiv și de divertisment din Coreea – a anunțat că, potrivit unui expert din industrie, Moon Ga Young a decis să apară în drama TVN „Link” (titlu în lucru), acesta urmând să fie, practic, următorul ei proiect.

Un amestec de fantezie, romantism și mister, „Link” este descris ca o dramă despre un bărbat care începe brusc să simtă toate emoțiile trăite de o anumită femeie. Drama va urma povestea firească pe măsură ce bărbatul începe în mod neașteptat să treacă împreună cu ea prin senzații de bucurie, tristețe și durere.

Se spune că Moon Ga Young o va interpreta în această nouă dramă pe Noh Da Hyun, o femeie care are ghinion în toate aspectele vieții sale.

După ce îl întâlnește pe Eun Gye Hoon, bărbatul care locuiește vizavi de ea, află că el i-a împărtășit toate emoțiile de până acum fără acordul sau permisiunea ei, și că ei doi sunt legați, într-un mod misterios, de o soartă despre care ea nu avusese habar până acum.

Serialul „Link” va fi regizat de regizorul Noh Sang Hoon, aflat într-o colaborare cu scriitorul Kwon Ki Young. Anterior, cei doi au mai lucrat împreună la drama „I Remember You” (2015).

Noi suntem încântați de posibilitatea de a o vedea pe Moon Ga Young jucând în această nouă dramă, dar și de subiectul acesteia.

Rămâneți la curent cu cele mai noi informații pe marginea acestui subiect pe site-ul nostru!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.