page2-1

11 vedete coreene care par să fi aflat secretul tinereții fără bătrânețe. Vezi dacă PREFERATUL tău se află printre ele

Deși se spune uneori că atractivitatea dispare odată cu timpul, în mod absolut uimitor și în ciuda faptului că au aproape 40 de ani, mulți actori coreeni încă nu au început să-și piardă aspectul plăcut. Din contră, am pute spune noi, aceștia arată mai bine ca oricând, uimindu-ne cu fiecare apariție în care ne demonstrează faptul că vârsta nu pare să își fi pus deloc amprenta asupra lor. Câțiva dintre actorii și actrițele care ne-au atras atenția îi regăsiți în rândurile de mai jos:

1.) Gong Hyo Jin, 40 de ani

O actriță de 40 de ani sau un idol K-pop de 20 de ani? Deși a trecut un deceniu de când a jucat rolul unui aspirant bucătar în drama “Pasta”, Gong Hyo Jin, o specialistă în comedii romantice, rămâne până astăzi la fel de tânără, plină de viață și încrezătoare.

2.) Lee Joon Gi, 38 de ani

Au trecut 15 ani de la marele debut al lui Lee Joon Gi în serialul  “The King and the Clown”, dar singura distincție vizibilă între Lee Joon Gi de atunci și cel de acum pare să fie lungimea părului său, scriu cei de la ilovekstars.com. Imaginați-vă acum și voi (dacă este cazul, bineînțeles) că vă simțiți la fel de bine la aproape 40 de ani ca atunci când v-ați aflat la 20 de ani!

3.) Jang Nara, 38 de ani

Jang Nara nu numai că a jucat în drama numită „Babyfaced Beauty”, ci în viața reală ea reușește totuși să fie la înălțimea cuvântului. Au trecut nouă ani de când a apărut drama la care am făcut referire, dar în cea mai recentă dramă a ei, „Oh My Baby”, apare la fel de tânără ca cum o știam, fapt ce se datorează din cate se pare regimului ei regulat de masaj facial.

4.) Jun Ji Hyun, 39 de ani

În timp ce Kim Soo Hyun a fost cel care, în drama “My Love From the Star”, a interpretat un extraterestru aproape nemuritor, Jun Ji Hyun ar putea fi, de fapt, adevărata “afacere”, văzând că pare acum la fel de incredibilă ca atunci când a apărut în această dramă, în urmă cu șapte ani.

5.) Hyun Bin, 38 de ani

Din această listă nu putea să lipsească preferatul meu, Binnie. Orice mențiune despre Hyun Bin în aceste zile pare să ne amintească de rolul său din „Crash Landing on You”, dar să nu uităm nici de faptul că a jucat în drama de succes „My Lovely Sam Soon”. Cine știa că înainte de a fi trimis în DMZ, căpitanul Ri și-a început startul în industria ospitalității? Glumesc și noi, nu puneți la suflet căci Hyun Bin îmi este drag până la cer și dincolo de el. Unde mai pui că artistul are, în mod evident un aspect plăcut de necontestat, care a fost practic neschimbat de mâna timpului.

6.) Song Hye Kyo, 38 de ani

O altă actriță care ne demonstrează că vârsta este doar o cifră și nimic mai mult este Song Hye Kyo. Privind-o, ne dăm seama că au trecut șaisprezece ani de când a filmat „Full House”, și cu toate astea nu prezintă nici cea mai mică urmă de îmbătrânire. Din contră, de-a lungul anilor observăm că a devenit mai frumoasă și mai elegantă.

7.) Bae Doona, 41 de ani

Ai putea crede că această frumusețe a împlinit 41 de ani în noiembrie, anul trecut? Am putea spune că de la „Country Princess”, o dramă în care a apărut în urmă cu aproape două decenii, nu a mai îmbătrânit nici măcar cu o zi. Încă putem conta pe Bae Doona să arate uimitor, indiferent de vârsta ei sau dacă poartă un fel de bob elegant sau una dintre coafurile în care am putut-o vedea cu părul lung, din dramele în care a jucat anul trecut. Și nu au fost puține. Vorbesc despre “Kingdom Season 2” (Netflix), “Stranger 2” (tvN) sau “The Sea of Tranquility” (Netflix)

8.) Ha Ji Won, 42 de ani

Faptul că „Secret Garden” a fost difuzată acum 10 ani sau faptul că Ha Ji Won are 42 de ani, nu știu care este mai greu de explicat. S-ar putea chiar să vi se pară că acum arată mai sofisticată și mai sexy decât la 30 de ani și nu vă înșelați de loc. În 2020, Ha Ji Won ne-a bucurat privirile și sufletul cu rolul lui Moon Cha-Young din drama “Chocolate” (JTBC), unde l-a avut partener pe un alt actor îndragit de mine, este vorba despre Yoon Kye-Sang (42 de ani), și el o dovadă pură a faptului că dacă trăiești frumos, îmbătrânești la fel de frumos.

9.) Ha Seok Jin, 38 de ani

Ha Seok Jin a păstrat o anumită atracție de băiețandru de-a lungul anilor care îi neagă vârsta, în ciuda aurei sale rafinate masculine. Acesta ar putea fi și motivul pentru care a fost ușor de remarcat pentru prima dată, în drama „Drinking Solo” din 2016, și iată că au trecut 13 ani de la primul său rol major din serialul “Hello! Lady of mine”.

10.) Won Bin, 42 de ani

Won Bin poate fi foarte enigmatic și ambiguu, determinând oamenii să se întrebe dacă va reveni vreodată pe marele ecran. Cu toate astea, un lucru care se poate spune cu certitudine, și anume că în timpul dispariției sale de sub lupa publicului, actorul nu a îmbătrânit deloc. Deși au trecut 10 ani după ce a apărut în „The Guy From Nowhere/아저씨”, nu ați crede niciodată că filmul este de acum 11 ani, și asta dacă ținem cont de ultimele sale imagini.

11.) Jo In Sung, 39 de ani

Are sens doar faptul că Jo In Sung nu pare să îmbătrânească niciodată, văzând că a jucat alături de două dintre celelalte vedete fără vârstă din această listă (Song Hye Kyo în „The Winter, The Wind Blows” și Gong Hyo Jin în „It’s Okay, That’s Love”). În realitate, după performanța sa din „The Classic”, care a fost lansat cu ani în urmă, respectiv în 2003, actorul chiar pare să nu pare să se fi schimbat.

Da, suntem cu toții fascinați de aspectul lor extraordinar, nu-i așa?!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.