ba1e90a985e54a31ad3be7f36e7fb7f3

Kim Nam Gil și-a deschis propria companie de divertisment

Actorul Kim Nam Gil este acum fondatorul propriei agenții de divertisment numită Gilstory ENT.

Gilstory ENT va fi o companie de divertisment complexă pe care actorul a înființat-o recent împreună cu Han Jae Deok, directorul companiei de producție Sanai Pictures. S-a spus că aceasta compannie dorește să recruteze și să promoveze artiști, să sprijine activităților lor, reputația și gestionarea riscurilor și să se ocupe de managementul financiar. În special, compania intenționează să se concentreze pe valoarea artiștilor săi prin conținut, astfel încât artiștii să poată genera profituri prin intermediul valorii lor, potrivit Soompi.

Așteptările privind această companie sunt în creștere, deoarece pe lângă promovarea artiștilor planifică, de asemenea, să devină o afacere de divertisment care să cuprindă producție de conținut și să se implice în domeniul IP.

Legat de compania sa, Kim Nam Gil a declarat: „Voi continua cu activități în diferite domenii cu Gilstory ENT. Plănuim să recrutăm treptat artiști din diferite domenii pentru a extinde nu numai managementul nostru, ci și afacerile noastre. Aș aprecia dacă ați rămâne alături pentru a vedea dezvoltarea noastră. ”

Kim Nam Gil este un actor drag care a devenit celebru în urma interpretării rolului Bi-Dam în drama de la MBC ”The Great Queen Seondeok” (2009). De atunci cariera lui a intrat în ascensiune și el a mai jucat și în alte drame de succes precum ”Bad Boy” sau “Live Up To Your Name” , dar și filme precum “Pandora” și “The Shameless.”

În 2019, a demonstra încă o dată că este un actor de top genial cu interpretarea din drama “The Fiery Priest” în urma căreia a câștigat Marele Premiu la gala de sfârșit de an de la SBS.

În privința proiectelor pe anul acesta, actorul se va întoarce pe marele ecran cu filmele “Guardian” și “Declaration of Emergency” și în prezent filmează pentru proiectul “Night Trip”.

Vreau să vă mai zic că pe lângă cariera sa de succes, el susține mai multe campanii globale de artă prin intermediul organizației sale culturale non-profit Gilstory, pe care a fondat-o în anul 2015.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.