na-in-woo-

S-au reluat filmările la drama “River Where the Moon Rises”. Na In Woo îl înlocuiește pe Ji Soo cu succes. Primele impresii despre episodul în care apare

Producătorii dramei “River Where the Moon Rises” au făcut schimbarea foarte repede și au reluat filmările pentru dramă.

Anterior, pe 5 martie, plecarea lui Ji Soo din dramă a fost confirmată din cauza acuzațiilor recente de agresiune școlară și s-a dezvăluit că actorul Na In Woo va prelua rolul lui On Dal. Atunci se anunța că Na In Woo va apărea pentru prima dată în episodul 9, iar scenele cu On Dal (interpretate de Ji Soo ) vor fi editate cât mai mult posibil din episoadele 7 și 8.

Despre Na In Woo pot să vă spun că este un tânăr actor în vârstă de 26 de ani, pe care recent l-am putut vedea în dramele „Mr. Queen”  (tvN / 2020-2021), „Mystic Pop-up Bar” (JTBC / 2020), „Unasked Family”  (KBS1 / 2019-2020).

Cu toate acestea, pentru a maximiza calitatea dramei, echipa de producție și actorii au lucrat rapid pentru ca Na In Woo să apară chiar mai devreme decât era planificat.

În această săptămână, mai exact pe 8 martie, echipa de producție a lansat primele imagini cu Na In Woo,  care au anunțat că va apărea chiar în episodul 7, potrivit Soompi. 

Foto: soompi

Cu părul său legat și zâmbetul blând, Na In Woo s-a transformat perfect și chiar rapid în On Dal și arată, de asemenea, o chimie puternică cu Lady Sa (Hwang Young Hee), o figură asemănătoare mamei pentru personaj său.

 Într-o altă imagine descoperim o altă latură complet nouă și carismatică a lui On Dal purtând haine și păr îngrijit, împreună cu o expresie facială mai serioasă.

Alături de aceste imagini, echipa de producție a declarat: „Pentru a le arăta spectatorilor o dramă de calitate superioară, apariția lui Na In Woo a fost realizată  mai devreme. Ne exprimăm recunoștința față de ceilalți actori și personal care s-au reunit cu  atitudine colectivă bună pentru ca acest lucru să se întâmple. ” Ei au adăugat: „Vă rugăm să așteptați cu nerăbdare episodul 7 , cu interes pentru personajul On Dal, interpretat de Na In Woo, care a făcut ca toată lumea de pe platou să exclame cu uimire:„ Este On Dal ”, în momentul în care a apărut în cameră în costum.

Episodul 7 din drama “River Where the Moon Rises” a fost difuzat pe  8 martie.

După difuzare, se pare că „River Where the Moon Rises” de la KBS și-a păstrat poziția de lider în privința rating-urilor. Conform Nielsen Korea, episodul 7 a înregistrat  un rating  mediu, la nivel național, de 6,7 și 8,7%. Acest lucru este relativ similar cu rating-urile ultimului episod difuzat săptămână trecută de 6,6 și 9,2 % și este un început promițător pentru drama, în situația aceasta a schimbării bruște a protagonistului.

După prima apariție a lui Na In Woo în dramă, impactul asupra publicului a fost unul bun, el reușind să fure inimile spectatorilor  cu jocul său stabil și convingător și felul în care a reușit să înțeleagă și s-a  adaptat la această producție, chiar dacă a fost adaugat în dramă în grabă. Ba mai mult, internauții coreeni s-au adunat în diferite comunități online pentru a lăuda actorul care a preluat personajul lui Ji Soo.

Au apărut foarte multe comentarii, unele dintre ele spuneau așa:

-„El se potrivește atât de bine cu rolul”,

-„Fața lui se potrivește cu Dal”

-„Vocea lui este excelentă”

-„Ar trebui să mă uit când vor repune episodul 1”

-„Se potrivește rolului atât de perfect”

-„El se potrivește mult mai bine decât credeam “

-” Și el este destul de bun la actorie “.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.