DSC_1843-e1477360668451

Presa britanică evidențiază popularitatea crescută a preparatului Kimchi în Marea Britanie

În această perioadă, am constat cu bucure că preparatul cel mai iubit de coreeni, Kimchi a atras atenția oamenilor pasionați de bucătărie și nu numai din Marea Britanie.

Mai exact, cotidianul britanic iNews,  pe  data de 3 martie, a analizat popularitatea în creștere a alimentului picant în articolul numit  „Cât de prietenoasă este gustarea coreeană Kimchi care a devenit un preparat favorit  în timpul lockdown-ului  în Marea Britanie”, potrivit Korea.net.

Foto- captură site iNews

Reporterul Sophie Morris a spus: „Până de curând, a fost limitată în principal la pasionații de sănătate sau la oamenii obsedați de mâncare, dar căutarea noastră pentru stiluri de viață mai sănătoase și interesul pentru metodele tradiționale de bucătărie ne conduc pe mai mulți dintre noi la acest preparat din varză coreeană”.

Susținând această idee, ea a mai spus că o companie care furnizează Kimchi la restaurantele conduse de Pat Bingley,  anul trecut a vândut de opt ori mai mult volum în noiembrie decât martie, acest lucru arătă cum vânzările de Kimchi au crescut după primul lockdown din Marea Britanie din cauza COVID-19.

Alte publicații britanice cunoscute au vorbit despre Kimchi în mai multe feluri.

De exemplu, The Telegraph, pe 14 februarie, în articolul intitulat „Trei idei de prânz în timp de lockdown de încercat  săptămâna aceasta”, a recomandat preparate precum Kimchi Bokkeumbap, un preparat foarte ușor care conține orez prăjit, ouă, legume, chili și kimchi, ca idee numai bună pentru masa de prânz.

Totodată, în articolul din 22 februarie intitulat „Cinci moduri de a îmbunătăți cât de bine funcționează vaccinul dvs., cu ajutorul doctorului Michael Mosley”, publicația a recomandat Kimchi ca aliment probiotic, împreună cu iaurtul și brânza, spunând că îngrijirea sistemului digestiv poate ajuta în procesul de stimularea al efectul vaccinului.

În plus, publicația BBC a postat rețete de Kimchi în secțiunea de anunțuri pe site-ul său, în timp ce The Guardian, pe 16 februarie, a sugerat cititorilor să preparare clătite cu Kimchi în articolul denumit „Încercați noi idei – Savurați clătite la cină”, prin „amestecarea unei cantități mici de făină de orez, praf de copt și un strop de lapte sau lapte vegetal, putin kimchi apoi prăjiti compozitia. “

▲ BBC가 젓갈이 들어가지 않은 채식 김치 요리법을 누리집에 소개했다. BBC 누리집 갈무리
Foto- captură site BBC

Eu mă bucur foarte mult că și britanicii au ajuns să aprecieze mai mult acest preparat foarte sănătos. Cu toate menționările din presă, sper ca oamenii să fie și mai doritori să încerce Kimchi și chiar să se apuce să gătească folosindu-se de el.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.