kim-soo-hyun-16

Kim Soo Hyun, dezvăluiri INCENDIARE într-un interviu pentru revista Vogue Coreea – PICTORIAL

Kim Soo Hyun vorbește despre pregătirile pentru noua sa dramă, despre modul în care s-au schimbat valorile sale de-a lungul timpului, dar și despre multe altele în cel mai recent interviu care însoțește pictorialul pentru ediția de Coreea a revistei Vogue.

În timpul interviului, actorul a fost întrebat despre faptul că a adunat mai mult de un deceniu în carieră. Kim Soo Hyun a răspuns: „Am început pentru prima dată în 2007 și, cumva, mi-am dat seama că am ajuns deja aici. Dacă privesc în urmă, au existat momente abundente până la exces, dar au fost și momente în care am regretat, m-am retras, am simțit că ceva lipsește. Nu pot da un verdict dacă am avut dreptate sau am greșit atunci când privesc înapoi, în trecut, dar nici nu simt că ar fi trebuit să evit aceste situații. Timpul va trece și, fie că este o onoare sau o rană, amândouă lasă urme. Încă alerg spre un vis și nu știu cât timp voi putea să mă fac auzit ca actor, dar cel puțin sunt capabil să suport sentimentele care prin care trec acum”.

Artistul și-a continuat relatarea, spunând: „Nu a existat niciun moment în care să fiu depășit de o situație sau să mă simt disperat, dar a existat un moment în care aveam nevoie de o pauză. Din fericire, acest lucru s-a întâmplat în jurul perioadei când m-am înrolat și am găsit atât întrebarea, cât și răspunsul în același timp. Am făcut un film între cele două perioade despre care v-am povestit, însă nu toată lumea merge la teatru, așa că ultima dată când oamenii m-au putut vedea a fost în drama din 2015 „The Producers”. Apoi am fost în armată timp de doi ani și oricât de repede am ales un proiect după ce am terminat stagiul militar, 2020 a fost cel mai devreme când oamenii l-au putut vedea (se referă la “It’s Okay to Not Be Okay” – n.r.). M-am întrebat dacă aș putea să umplu cu ceva acea perioadă de cinci ani (cât a lipsit de pe micul ecran, chiar dacă a avut apariții episodice în drame precum “Hotel del Luna”, ep 16, și chiar în |Crash landing on you”, ep 10, 15 – n.r.). Nu a fost exact frica de a dispărea din amintirile oamenilor, ci mai degrabă un sentiment de presiune pentru a arăta o nouă latură a mea, rămânând în același timp familiar. Odată cu apariția platformelor digitale, alegerile pe care le au la dispoziție spectatorii s-au extins, așa că nu aș putea fi singurul care rămâne pe loc”.

Pe de altă parte, Kim Soo Hyun a precizat că valorile sale s-au schimbat după efectuarea serviciului militar. „Am încetat să simt lăcomia”, a declarat acesta. „Înainte de asta (de stagiul militar –n.r.), simțeam că sunt responsabil să produc o anumită sumă de bani și aveam această lăcomie de a mă face remarcat prin interpretarea mea odată cu fiecare scenă. Dar după ce am părăsit armata, am învățat cum să mă încadrez în imaginea generală/de ansamblu. Mediul actoricesc este astfel construit încât o persoană nu poate umple întregul spațiu. Doar atunci când recunoști meritele celorlalți și te integrezi alături de ei, tu și partenerul tău puteți străluci. De asemenea, am scăpat de o mulțime de gânduri negative. În afară de muncă, am avut mereu tendința să abordez lucrurile cu o atitudine negativă. Obișnuiam să fiu genul care trebuie să se gândească prea mult, dar acum accept lucrurile așa cum sunt. Dacă pot, încerc să fiu pozitiv, dacă nu, măcar atât cât să nu despart firul în patru prea mult. Dacă mă străduiesc prea mult să perfecționez ceva, atunci mă blochez în acea rutină și pierd altceva. Apoi, ajung să am mai multe regrete care îmi otrăvesc toate încercările de a începe ceva nou”.

El a explicat cum s-a tradus schimbarea valorilor în alegerea primului său proiect după terminarea serviciul militar. Vorbim despre drama „It’s OK to Not be OK”, unde a jucat alături de Seo Yea Ji și Oh Jung-Se. „Spre deosebire de proiectele mele anterioare, „It’s OK to Not be OK” a fost un proiect pe care l-am abordat cu o atitudine foarte relaxată. Am crezut că voi simți și mai multă presiune cu privire la asta, deoarece era proiectul meu de revenire, dar m-am simțit mai liber cu el decât cu orice alt proiect pe care l-am făcut până la acesta. Explicația ar putea fi simplă, spune actorul, și asta deoarece în trecut obișnuia să gândească astfel: „Trebuie să ies în evidență, trebuie să fac mai mult pentru ca personajul meu să iasă în evidență, trebuie să reușesc cu actoria mea”. Dar odată cu „It’s OK to Not be OK” am făcut un pas înapoi și l-am abordat cu o dispoziție mai contemplativă. Nu trebuia să fiu super dramatic sau dinamic. Într-o competiție plină de profesioniști, încercarea de a ieși în evidență te face să arăți mai degrabă ca un amator. Dacă te concentrezi doar pe rezultate, atunci te simți singur în timpul cursei, deci este mai bine să termini în ritmul tău. Am abordat drama cu această atitudine și totul a mers bine”.

Cât privește noul său proiect, Kim Soo Hyun a fost distribuit în viitoarea dramă „That Night/그날 밤” (traducere literală), un remake coreean al seriei BBC „Criminal Justice”, unde va va juca alături de Cha Seung Won.

Actorul a vorbit despre acest proiect, spunând: „Criminal Justice” este o dramă realizată în Regatul Unit, în 2008. Sunt cinci episoade în versiunea originală, așa că povestea se mișcă repede și te lași purtat în vâltoarea personajelor într-un ritm alert. Versiunea americană are opt episoade, deci există mai multe detalii și explicații. Ambele versiuni au avantajele lor. Versiunea coreeană este planificată să aibă tot opt episoade, cel puțin așa par să stea lucrurile pentru moment, dar timpul și metoda de difuzare nu au fost încă stabilite. Nu simt presiunea cu privire la versiunea originală. Chiar dacă aș încerca să acționez exact la fel, nu ar ieși deloc așa. Actorii sunt diferiți, dar și limba și perspectiva regizorului este, de asemenea, diferită. Am văzut mai întâi versiunea din Marea Britanie, iar primul gând pe care l-am avut a fost „Este fără cusur.” De la interpretarea actorului principal Ben Whishaw, la muzică, unghiurile camerei, stilul, tonul general și starea de spirit, totul mi-a plăcut. Majoritatea dramelor din acest gen sunt axate pe găsirea adevăratului criminal, dar această dramă a fost despre relațiile dintre personajul principal și oamenii din jurul său. Este vorba despre ceea ce se întâmplă atunci când un tânăr obișnuit ajunge să treacă prin circumstanțe extraordinare, dar și despre modul în care oamenii din jurul său interpretează acele evenimente”.

Versiunea correană a „Criminal Justice” este regizată de Lee Myung-Woo, după un scenariu de Kwon Soon-Gyu. Din puținele informații existente până în prezent, drama ar urma să fie difuzată de rețeaua TBA și ar putea să aibă premiera în a doua jumătate a acestui an.

În drama menționată, Kim Hyun-Soo (Kim Soo-Hyun) este un student universitar obișnuit, care este însă acuzat de crimă printr-o greșeală apărută peste noapte. Din acel moment, viața sa se afundă ca într-o groapă fără fund.

Shin Joong-Han (Cha Seung-Won) este un avocat care abia a reușit să promoveze examenul de barou, după mai multe încercări. De altfel, Shin Joong-Han nu a excelat niciodată la nimic, dar este singurul care încearcă să îl ajute pe Kim Hyun-Soo. În plus, de când l-a întâlnit pe Kim Hyun-Soo, Shin Joong-Han trebuie să se confrunte cu un sistem juridic crud.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.