baekhyun-bambi-sm-entertainment-032521

Baekhyun a anunțat data înrolării în armată

EXO’s Baekhyun will be enlisting in the military next month.

Baekhyun din trupa kpop EXO anunțat când se va înrola în armată.

Într-o transmisiune live pe Instagram înainte de revenirea sa solo, Baekhyun le-a împărtășit fanilor vestea că sfârșitul lunii martie a fost data finală până la care și-ar putea amâna înrolarea în stagiul militar obligatoriu, potrivit Soompi.

Pe 2 aprilie, Baekhyun însuși, precum și compania sa, SM Entertainment, au confirmat că artistul se va înrola în armată pe data de 6 mai. 6 mai este, de asemenea, data în care Baekhyun va împlini 29 de ani (vârsta internațională). (*woooow parcă nu îmi vine să cred că a trecut timpul, pentru mine el este neschimbat, la fel ca în primele dați când l-am vazut în EXO).

În aplicația pentru fani LYSN, Baekhyun a scris: „Astăzi este înnorat, așa că am vrut să împărtășesc vești bune, dar mai întâi trebuie să vă spun ceva! Am primit notificarea de înrolare pentru 6 mai! Aceasta nu este o separare permanentă, așa că, în loc să mă aștepți la nesfârșit, să vă fie dor de mine și să fiți triști în timpul scurt în care suntem despărțiți, voi încerca diverse metode pentru a simți că petrecem timp împreună , chiar dacă este într-o altă formă! Voi lucra mai mult și voi pregăti o mulțime de lucruri! Știu cât de greu este să aștepți, așa că, în loc să vă cer să mă aștepți, vreau să vă spun că vă iubesc! Vă iubesc!”

Compania lui Baekhyun, SM Entertainment a declarat: „Baekhyun se va înrola pe 6 mai. Ora și locația înscrierii sale vor fi private și nu vor exista evenimente speciale”.

După înrolarea sa pe 6 mai, Baekhyun va participa timp de trei săptămâni la etapa de pregătire de bază și apoi își va desfășura serviciul militar ca lucrător la serviciul public.

Baekhyun este al șaselea membru al trupei EXO care se înrolează în armată după membrii D.O., Xiumin, Suho, Chen și Chanyeol.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.