svsddMs

7 motive pentru care veți iubi drama “How To Be Thirty”, indiferent de vârsta pe care o aveți

Aveții 30 de ani? Aproape 30? Nici măcar aproape de 30 de ani? Atunci vă va plăcea drama web produsă de Kakao M, „How To Be Thirty”! Drama urmărește viața de zi cu zi, dar și cea amoroasă, a trei femei care intră în următoarea fază a maturității, potrivit Soompi. Dar povestea lor despre prietenie încântătoare și maturizare va rezona cu voi, chiar dacă nici măcar nu sunteți aproape de 30 de ani. Poate părea că tinerii de 30 de ani ar fi descoperit totul, dar se pare că se pot întâmpla multe la această vârstă “de hotar”! De la greutăți relatabile la surprize plăcute (și romantice), iată șapte motive pentru care vă va plăcea „How To Be Thirty”, indiferent de vârsta pe care o aveți.

Atenție: acest material conține mici spoilere!

1. Episoade scurte

Este o perioadă aglomerată a anului, dar dacă ai impresia că nu ai timp să începi o altă dramă, atunci mai gândește-te! „How To Be Thirty” vine la pachet cu episoade de 20 de minute. Asta înseamnă că este doza perfectă de dramă înainte de culcare sau, dacă vizionarea excesivă este mai mult stilul vostru, o puteți termina într-o singură după-amiază!

2. Femei orientate spre carieră

Seo Ji Won (Jung In Sun) este o autoare de webtoon, a cărui operă este transformată într-un film. Lee Ran Joo (Hani din EXID) este un crainic de succes. Hong Ah Young (Cha Min Ji) este o antreprenoare al cărui restaurant reprezintă o afacere înfloritoare. Mai este altceva de zis? Aceste doamne o duc foarte bine în viață și suntem aici să le susșinem pentru realizările lor! Sunt deștepte și nu au timp pentru nimic și nimeni care ar putea să le împiedice.

3. Relație strânsă de prietenie

Pe lângă carierele lor, personajele principale feminine prioritizează prietenia lor minunată: acest trio are o legătură puternică care vă va încălzi inima în timp ce vă va face să râdeți. Se înveselesc reciproc și se distrează din plin împreună …

Și cel mai important, au grijă una de cealaltă, chiar dacă asta înseamnă să spună adevăruri dure care ar putea răni.

4. Dragoste proaspătă

În timp ce „How To Be Thirty” are într-adevăr un fir narativ ce implică o primă poveste de iubire, cu câteva dintre clișeele clasice ale dramelor coreene, nu duce lucrurile în direcția în care v-ați aștepta! Și, chiar mai bună este relația lui Ran Joo, în vârstă de 30 de ani, cu Hyung Joon Young (Baek Sung Chul), în vârstă de 24 de ani, care începe în mod hilar și devine doar mai amuzantă și mai dulce.

Ran Joo este hotărâtă să-și ignore pretendentul mai tânăr, dar poate rezista mult timp farmecului său? Mai ales când el o respectă, o înveselește și vrea doar să o facă să zâmbească?

Un alt lucru pe îl veți iubi la „How To Be Thirty” este că poveștile de dragoste curg într-un ritm rezonabil, spre deosebire de tempo-ul minuțios al altor drame. Iar când asta înseamnă mai multe cadre cu Kang Min Hyuk de la CNBLUE aproape de ecranele noastre, vom accepta cu siguranță!

5. Bărbați misterioși….

„How To Be Thirty” are în mod clar câteva trucuri în mânecă: personajul lui Kang Min Hyuk, Lee Seung Yoo, vă va pune pe gânduri, la fel și Cha Do Hoon (Song Jae Rim), regizorul însărcinat cu adaptarea webtoon-ului lui Ji Won într-un film. Ce rol va avea acest om misterios, cu obiceiul său de a gândi cu voce tare, în viața lui Ji Won?

6. Și bărbatul nu atât de misterios

Mult mai puțin misterios este Joon Young, care spune întotdeauna exact ceea ce simte în cel mai serios mod posibil. Cât de înviorător este asta?

Energia tinerească a lui Joon Young cu siguranță vă va lumina ecranele – este atât de perfect încât singurul lucru pe care l-am schimba în legătură cu acest personaj este părul său. Acele breton nu poate fi controlat!

7. Sfaturi reale legate de viață

În vârstă de 30 de ani, membrele trio-ului nostru principal și-au experimentat partea echitabilă de dezamăgiri și greutăți în dragoste și în carieră și fiți siguri că veți găsi ceva care vă va ajuta să vă regăsiți în poveștile lor – așa că nu vă mirați dacă găsiți câteva înțelepciuni utile sau sfaturi de viață în „How To Be Thirty”! Viața nu este întotdeauna ușoară, dar modul în care personajele se descurcă cu aceste eșecuri și modul în care se ajută reciproc prin ele – contează. A îmbătrâni nu diminuează dificultățile experiențelor dureroase, dar înseamnă că aceste personaje știu cum să facă față greutăților, în timp ce au grijă de ele însele – și găsesc surprize plăcute pe parcurs!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.