af_yonunyuhjung_1903

Youn Yuh Jung a devenit prima actriță coreeană premiată de Academia Britanică de Film. Ajunge virală cu discursul său

Actrița Youn Yuh Jung tocmai a făcut istorie la premiile BAFTA , premiile acordate de Academia Britanică de Artă a Filmului și Televiziunii, din acest an!

Pe 11 aprilie, s-a desfășurat la Londra gala premiilor anuale ale Academiei Britanice de Film, care a fost difuzată online de la Royal Albert Hall.

Actrița veterană, Youn Yuh Jung a câștigat BAFTA pentru categoria — Cea mai bună actriță în rol secundar pentru interpretarea ei aclamată de critici în filmul „Minari”, devenind primul actor coreean care a câștigat vreodată un premiu pentru actorie la prestigioasa ceremonie de premiere britanică.

Youn Yuh Jung Becomes 1st Korean Actress To Win British Academy Award + Goes Viral For Hilarious BAFTAs Acceptance Speech
Sursa: Soompi

Imediat după ce a aflat că a primit acest premiu, actrița în vârstă de 73 de ani (după vârsta internațională) a devenit virală pentru discursul său de acceptare hilar, pe care l-a susținut în engleză. După ce și-a exprimat cu umilință șocul de a câștiga premiul și după ce a transmis condoleanțe pentru pierderea prințului Philip, Youn Yuh Jung a remarcat în glumă că premiul a fost cu atât mai semnificativ, deoarece i-a fost acordat de poporul britanic, care este „cunoscut ca fiind un popor foarte snob. ”

Când a fost anunțată câștigătoare, Youn Yuh Jung, vizibil emoționată, a răsuflat surprinsă înainte de a accepta premiul în limba engleză.S-a încurcat inițial, în a-și alege cuvintele, dar actrița a spus: „Nu știu cum să spun asta, sunt foarte onorată să fiu nominalizată – nu, nu, sunt câștigătoare acum. În primul rând, aș dori să-mi exprim condoleanțele pentru ducele tău de Edinburgh. Vă mulțumesc foarte mult pentru acest premiu. ”

Sursa: Soompi
„Fiecare premiu este semnificativ”, a continuat ea, „dar acesta este  cu mult mai special, pentru că înseamnă că sunt recunoscută de britanici, cunoscuți ca oameni foarte snobi, și m-au aprobat ca un actor bun, așa că sunt foarte, foarte privilegiată și fericită. Mulțumesc, mulțumesc mult. Mulțumesc pentru toți cei  care m-au votat. Vă mulțumesc foarte mult, BAFTA. ”
Sursa: Soompi

O felicităm din tot sufletul pentru această realizare istorică și îi ținem pumnii pentru cât mai multe premii câștigate și de acum înainte! (*atentia urmează gala premiilor Oscar 2021)

Acum vă invit să vedeți și voi cum a reacționat actrița și momentul discursului ei chiar mai jos.

Citește și Filmul sud-coreean „Minari” face ISTORIE la Oscar, cu 6 nominalizări, una dintre ele la categoria “Cel mai bun film”




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.