1618273802-20210412-bong

Regizorul Bong Joon Ho va fi unul dintre prezentatori la Oscar 2021

A fost anunțat că celebrul regizor coreean Bong Joon Ho va fi unul dintre prezentatori la cea de-a 93-a ediție a premiilor Oscar, potrivit Soompi.

Mai exact pe data de 12 aprilie, pe contul oficial de Twitter al premiilor Academiei a apărut lista prezentatorilor premiilor pentru următoarea ceremonie, împreună cu mesajul „ Este emoționat să împărtășim incredibilul nostru ansamblu de prezentatori”.

Pe lângă regizorul Bong Joon Ho, lista prezentatorilor îi include pe: Angela Bassett, Halle Berry, Don Cheadle, Bryan Cranston, Laura Dern, Harrison Ford, Regina King, Marlee Matlin, Rita Moreno, Joaquin Phoenix, Brad Pitt, Reese Witherspoon, Renée Zellweger, Zendaya dar și alții.

Director Bong Joon Ho Announced To Present At 93rd Academy Awards
Foto: Xportsnews

Anul trecut, la cea de-a 92 ediții a premiilor Oscar, pelicula „Parasite” al lui Bong Joon Ho a făcut istorie cu patru victorii, inclusiv pentru scenariu original,lungmetraj internațional, regie și, în special, cel mai bun film.

Pentru premiile Oscar din acest an,filmul „Minari” regizat de Lee Isaac Chung și în care joacă Steven Yeun, Han Ye Ri, Alan Kim, Noel Kate Cho, Youn Yuh Jung și Will Patton, a reușit să obțină obținut 6 nominalizări. Având la baza experiențele din viața reală ale regizorului, filmul este despre o familie de imigranți sud-coreeni care încearcă să înceapă o nouă viață în America rurală în anii 1980.

„Minari” a fost nominalizat pentru categoriile –cel mai bun film, Steven Yeun pentru cel mai bun actor, Youn Yuh Jung pentru cea mai bună actriță în rol secundar, Lee Isaac Chung pentru cel mai bun regizor, Lee Isaac Chung pentru cel mai bun scenariu original și Emile Mosseri pentru cel mai bun scor original. Steven Yeun este primul actor asiatico-american nominalizat la titlul de cel mai bun actor la premiile Oscar, în timp ce Youn Yuh Jung este prima actriță coreeană nominalizată la categoria de actorie la Oscar. Există posibilitatea ca regizorul Bong Joon Ho să se întâlnească cu echipa „Minari” la ceremonia de premiere.

900+ Movies ideas in 2021 | movies, film stills, film

Cel de-al 93-lea ediție a premiilor Oscar va avea loc pe 25 aprilie la Los Angeles, Statele Unite.

Vreausă vă mai spun că Ceremonia de decernare a premiilor Oscar, acordate de Academia americană de film,  se va putea vedea anul acesta și  de publicul român prin  intermediul platformei VOYO,  potrivit unui comunicat news.ro. Mai exact, transmisiunea directă va începe luni, 26 aprilie, la ora 03:00 (ora României).

În plus, este bine de știut pentru cei care nu sunt abonați VOYO că pe 27 aprilie, de la ora 20:30, ceremonia va putea fi urmărită şi pe Pro Cinema.

Vă reamintesc că ediția din acest an va marca și o premieră pentru România. Documentarul „colectiv” în regia lui  Alexander Nanau a primit două selecţii – la categoria „cel mai bun documentar” şi „cel mai bun lungmetraj internaţional”.

colectiv - colectiv (2019) - Film - CineMagia.ro

Prin urmare, ținem pumnii pentru „Minari” și foarte strânși cu emoție mare pentru „colectiv”. Abia așteptăm ceremonia din acest an.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.