jjhuij

JACKSON – un nume de succes descris în 7 cuvinte cheie

Jackson Wang a participat recent la un interviu pentru revista Harper’s Bazaar, în care au fost abordate diverse subiecte legate de carieră, inclusiv albumul său solo și viitorul trupei GOT7. Să aflăm mai multe despre artist în 7 cuvinte cheie!

Sursa foto: Harper’s Bazaar

TEAM WANG

Team Wang este agenția mea. Am început cu doi manageri, dar acum numărul angajaților a crescut la aproximativ 60. Există diverse echipe, cum ar fi cea care se ocupă de pregătirea unor oameni noi, producție și așa mai departe. Lucrez la colaborări de marcă și realizez videoclipuri. Așadar, în ultima vreme a devenit un obicei să adorm la 2-3 dimineața. Primesc idei chiar și din SUA, așadar…. Trebuie să comunic zilnic cu șefii fiecărui sediu. Apoi, apelurile telefonice devin din ce în ce mai lungi (râde). Sunt întrebat adesea ce fac în timpul liber, ce hobby-uri am. De fapt, nu m-am gândit la asta. Eu doar lucrez. Acesta este hobby-ul meu.

Sursa foto: Harper’s Bazaar

CREATIVITATE

Scriu și compun CREATIV, creez scenarii pentru clipuri muzicale și filmez chiar eu. Când am înființat prima oară agenția, aveam un buget mic. Așa că am studiat din greu producția. Nu vreau să fiu înșelat (râde). Vreau să realizez ceva proaspăt, ceva nou care nu există pe piață în zilele noastre. Există o piesă numită “LMLY (Lasă-mă să te iubesc)” . Recent, am scris scenariul videoclipului pentru piesa respectivă. Are o atmosferă asemănătoare celei dintr-un film creat în Hong Kong, dar, de fapt, este o poveste de dragoste evidentă doar uitându-te la versuri. La modul că un cuplu poate n-a luat încă decizia de a se destrăma, dar unul dintre ei deja nu mai e implicat emotional în relație. Nu am vrut să o exprim într-un mod evident, așa că am amețit puțin povestea, care pare o iluzie a protagonistului masculin. Practic, dacă eu mă bucur de procesul de creație și de rezultate, cred că și alții o vor face. Trebuie să fiu entuziasmat atunci când fac ceva!

Sursa foto: Harper’s Bazaar

MUNCĂ

Cum numești asta în coreeană? Muncă grea dar satisfăcătoare? Fiecare proces e un fel de război. Dar când obțin rezultatul dorit și îl pun pe piață, e ca și cum s-ar fi născut un fiu de-al meu. Este dificil, dar sunt mândru, așadar continui. Am creat un slogan al echipei – „Cunoaște-te pe tine însuți, scrie-ți propria poveste.” Orice ai face, cred că trebuie mai întâi să te cunoști pe tine însuți. Trebuie să te gândești la ceea ce îți place și la visele tale, să-ți stabilești obiective în funcție de ele, treptat. Dacă nu poți, nu vei ajunge nicăieri. Cumva, trebuie să ieși mai întâi din rânduri. În acest fel, o nouă ușă se va deschide.

Sursa foto: Harper’s Bazaar

SINGURĂTATE

Așa e, simt că nu mă integrez în peisaj, indiferent unde m-aș duce. Adesea prietenii mei coreeni cred că sunt în China, iar prietenii mei chinezi cred că sunt în Coreea. Așadar am încetat să mai organizez ieșiri. Când aud despre asta mai târziu, îmi spun: „Oh Jackson, am crezut că ești în străinătate”. E în regulă. În cazul ăsta bănuiesc că sunt singurel (râde).

Sursa foto: Harper’s Bazaar

CARIERĂ SOLO

GOT7 va continua, nimic nu s-a schimbat. Inițial, ar fi trebuit să derulez activități solo, activități de echipă și operațiuni în cadrul companiei în termen de 24 de ore, dar acum am puțin timp liber. În trecut, oricât aș fi lucrat, produceam doar 5 melodii pe an, însă acum sunt încrezător că pot produce chiar 40 de melodii. E de fapt scopul meu, să produc 40 de melodii anul acesta. Un album în engleză, unul în chineză și varii proiecte în întreaga lume.

Sursa foto: Harper’s Bazaar

COREEA

Sursa foto: Harper’s Bazaar

Uneori aud chestii de genul „Ești chinez, deci de ce încerci să lucrezi în Coreea? Asta-i lăcomie!”. Nici măcar nu e lăcomie. De fapt am lucrat solo în diverse țări timp de 4 ani, dar nu am putut să o fac și în Coreea. E ceva ce regret. Probabil că 99% dintre coreeni nu știu asta. În sfârșit, am lansat un album în Coreea anul acesta și vreau să iasă totul bine. Coreea este locul unde s-a născut cariera mea de artist. Sunt chinez, dar sunt și asiatic. Scopul meu este să împărtășesc cultura noastră asiatică, indiferent dacă este vorba de filme, muzică sau reviste, cu oamenii aflați de cealaltă parte a globului. Asta este visul meu.

FAMILIE

Începând de anul acesta, am decis să locuiesc cu părinții mei în Beijing. Părinții mei stau la etajul superior al apartamentului, iar eu la etajul inferior. Am trăit separat de ei timp de 10 ani, pe parcursul cărora am avut o mulțime de gânduri. Nu cred că poți avea totul în viață. Dacă îți setezi câteva vise și le transformi în realitate, ar trebui să fii recunoscător. Dar părinții mei îmbătrânesc… Iar acum ar trebui să fiu gardianul lor. Datorită lor am ajuns aici, acum e rândul meu să îi ajut.

Sursa foto: Harper’s Bazaar




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.