“Decibel” movie

Au inceput filmarile la noul film”Decibel”

S-a confirmat că Kim Rae Won, Lee Jong Suk, Jung Sang Hoon, Park Byung Eun, Lee Sang Hee, Jo Dal Hwan și Cha Eun Woo de la ASTRO au fost distribuiți în film. Filmările au început pe 20 aprilie și subiectul este lupta unui grup de oameni pentru a opri un atentat terorist în oraș, similar cu un incident care s-a întâmplat într-un submarin acum un an.

 

Kim Rae Won va juca rolul unui comandant al marinei care trebuie să oprească un atac terorist sub forma unei bombe plantate în inima orașului. Kim Rae Won și-a extins spectrul de actorie cu fiecare rol, exemplu „Prison” și „The Most Ordinary Love” și, mai recent, în drama „L.U.C.A .: The Beginning”. Lee Jong Suk va juca rolul unui căpitan al Marinei, extrem de loial echipajului său. Lee Jong Suk și-a încheiat recent serviciul militar obligatoriu și urmează să aiba o apariție specială în continuarea filmului „The Witch”. De asemenea, el este în discuții pentru primul său rol dramatic după serviciul militar.

Jung Sang Hoon va juca rolul unui reporter care lucrează cu personajul lui Kim Rae Won pentru a opri bomba. Deși este civil, urmează îndeaproape armata ca reporter și are o atitudine asemănătoare soldaților. Park Byung Eun va juca rolul unui membru al Comandamentului de Susținere a Securității Apărării, care caută adevărul din spatele atacurilor teroriste. Park Byung Eun si-a aratat recent calitățile actoricești în filmul SF „Seobok”, care a avut premiera pe 15 aprilie.

 

Lee Sang Hee va juca rolul unui ofițer superior al echipei Explozive Ordnance Disposal (EOD) și este soția comandantului secund. Jo Dal Hwan, care își face simțită prezența în fiecare proiect în care a fost, va juca rolul unui ofițer superior al Marinei, cu o personalitate debordantă ce ridică starea de spirit oamenilor săi.

În primul său debut pe marele ecran, Cha Eun Woo de la ASTRO va juca rolul unui marinar tânăr, dar ferm, care se ocupă de detectarea sonarelor. El și-a construit în mod constant cariera de actor în ultimii ani în drame precum „“My ID Is Gangnam Beauty”, „Rookie Historian Goo Hae Ryung” și, mai recent, „True Beauty”.

Filmul este regizat de Hwang In Ho („Spellbound”, „Monster”). Deși atacul terorist se desfășoară în mijlocul orașului, filmul vine cu ceva nou asupra genului prin introducerea unor experți în domeniul submarinelor, comandamentului naval și bombelor chimice.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.