ef4e2d409cd847bb9a1e7bcfe8c0ceed

Lee Dong Wook, Han Ji Min, Kang Ha Neul, YoonA, Seo Kang Joon și mulți alții vor da viață personajelor din „Happy New Year” – un film cu o distribuție de 10!

Următorul film „Happy New Year” (titlu literal) și-a finalizat distribuție alcătuită din vedete una și una!

„Happy New Year” se concentrează în jurul oamenilor care vin la Hotel Emrose, fiecare cu propriile povești, și care construiesc noi relații. Actorii distribuiți din acest film sunt Han Ji Min, Lee Dong Wook, Kang Ha Neul, YoonA, membra trupei Girls Generation, Won Jin Ah, Seo Kang Joon, Lee Kwang Soo, Kim Young Kwang, Go Sung Hee, Lee Jin Wook, Lee Kyu Hyung, Jo Joon Young, Won Ji An, Lee Hye Young și Jung Jin Young.

Han Ji Min joacă rolul unui manager de hotel care este mereu la datorie atunci când vine vorba de muncă, dar care ezită să-și mărturisească sentimentele în fața unui prieten de care o leagă nu mai puțin de 15 ani de prietenie. Tânărul și competentul CEO al Hotelului Emrose, care are o obsesie pentru numerele pare, este interpretat de Lee Dong Wook. Kang Ha Neul este un căutător de locuri de muncă care, timp de 5 ani, nu a reușit să treacă examenul pentru serviciul public și care a fost chiar abandonat de prietena sa. YoonA preia rolul unui hotelier încrezător, în timp ce Won Jin Ah joacă rolul unei actrițe de musical care decide să-și pună visele deoparte pentru moment și care se angajează drept noua cameristă a hotelului.

Seo Kang Joon joacă rolul unui cântăreț-compozitor și, totodată, DJ radio, care a ajuns în cele din urmă să fie cunoscut după o lungă perioadă în care a fost un no-name. Lee Kwang Soo  joacă rolul managerului care va trebui să-l urmărească pe artistul cu care a lucrat mult timp înainte de a deveni un superstar și care primește acum tot felul oferte de la agenții mari, pe măsură ce contractul său se apropie de final.

Kim Young Kwang și Go Sung Hee dau viață unui PD (regizor-producător) al unui show radio și, respectiv, unui pianist de jazz. Cei doi ajung de la prima lor întâlnire la pregătirile pentru nuntă într-o clipită. Lee Jin Wook joacă rolul unui chirurg plastic care vine în salonul hotelului în fiecare sâmbătă seara și așteaptă să apară o persoană specială.

Lee Hye Young joacă rolul portarului principal al hotelului, iar Jung Jin Young interpretează un antreprenor care se întoarce în Coreea pentru a participa la nunta fiicei sale, doar și pentru a-și găsi prima dragoste de acum 40 de ani și care visează la o poveste de dragoste în mijlocul vieții.

Lee Kyu Hyung este un ghicitor care frecventează Hotelul Emrose și care ghicește viitorul clienților săi. Tinerii actori Jo Joon Young și Won Ji An vor interpreta un înotător de liceu și, respectiv, un patinator de liceu, ambii fiind implicați în celebra „Provocarea confesiunii”.

„Happy New Year” este regizat de Kwak Jae Yong, cunoscut pentru munca depusă în proiecte precum „My Sassy Girl” și „The Classic”, și produs de Hive Media Corp., care are în palmares „Inside Men”, „The Man Standing Next” și „Deliver Us from Rău.”

Filmările au început pe data de 19 aprilie, iar filmul va fi lansat atât în ​​cinematografe, cât și prin televiziune.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.