largephoto1325610

Park Jung-min și Yoona realizează un vis măreț în „Miracle”

Park Jung-min și Im Yoon-ah, cunoscută sub numele ei de scenă, Yoona, din Girls Generation, vor juca rolul celor mai buni prieteni care își încurajează cu pasiune visele mari și înalte în viitoarea dramă, „Miracle”.

Cu acțiunea în 1986, „Miracle” spune povestea minunatului matematician Joon-kyung (Park), care locuiește într-un oraș îndepărtat din provincia Gyeongsang de Nord. Naveta de cinci ore la școală este foarte grea și asta îl încurajează să vină cu un plan pentru a construi o gară în orașul său natal.

Joon-kyung dă mâna cu orășenii pentru a obține aprobarea proiectului de creare a unei gări. Filmul se bazează pe o poveste adevărată – Gara Yangwon situată în Bonghwa, provincia Gyeongsang de Nord, care a fost construită de orășeni în 1988 și este înregistrată ca prima gară privată a Coreei.

Regizorul Lee Jang-hoon, care anterior a regizat drama romantică, „Be With You”, a explicat că viitorul film este despre oamenii care încă mai au vise.

“În zilele noastre, realizarea visului se simte ca un miracol. Există un climat social în care ar trebui să fim mulțumiți de ceea ce avem. Pentru tineri, poate suna ca„ renunțați pentru că oricum nu îl puteți realiza ””, a spus regizorul Lee la o conferință de presă recentă pentru film.

 

„Vreau ca copiii noștri să viseze și ca adulții să-i susțină pe deplin, astfel încât să nu devină prea frustrați chiar dacă viața lor nu iese așa cum sperau”.

Park a mărturisit că inițial si-a făcut griji că publicul s-ar putea să nu relaționeze cu  povestea. Cu toate acestea, aceste preocupări au dispărut după întâlnirea personală cu directorul. “Am terminat de filmat„ Miracle ”în urmă cu șase luni. Nu știu exact de ce, dar am o afecțiune personală pentru acest film. Are acea senzație caldă care ne poate face să fim mai fericiți după ce l-am vizionat”, a spus Park.

 

Im, care joacă rolul prietenului lui Joon-kyung, Ra-hee, în film, a explicat că personajul ei este un personaj minunat, foarte încrezător. Când a jucat alături de Park, aceasta a declarat: “M-am simțit confortabil cu Park, de parcă l-aș fi cunoscut de multă vreme. Inutil să spun că am avut o chimie uimitoare”.

 

Actorul veteran Lee Sung-min, care joacă rolul tatălui foarte strict al lui Joon-kyung, a spus că a simtit că trebuie să ia parte la proiect, deoarece i-a amintit de copilăria sa.

Dezvăluind că el este de fapt din Bonghwa, unde se filmează, Lee a spus: „Scenariul a fost destul de interesant. Pentru că era vorba despre orașul meu natal, un loc pe care îl cunosc atât de bine și cu  care sunt familiarizat, am putut empatiza cu povestea. La fel ca personajul, am fost un elev care a făcut naveta pentru a merge la școală “, a spus el.

„Miracle” va ajunge în cinematografele locale în iunie.

 

 

 




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.