headerrrr

10 trenduri pentru primăvară/vară pe care le poartă vedetele noastre preferate din dramele coreene

Este acea perioadă dulce dintre primăvară și vară în Coreea, când vremea este suficient de caldă în timpul zilei și încă destul de rece pe timp de noapte. Acesta este și momentul perfect pentru modă, deoarece oamenii au scăpat de hainele groase de iarnă și sunt pregătiți pentru țesături mai subțiri și combinații “la modă”. Dar în această vreme de tranziție ne poate fi greu să decidem ce să purtăm, așa că vom căuta inspirație la starurile coreene.

Iată ce au fost vedetele văzute purtând în reviste și în zilele lor de serviciu, potrivit soompi.com!

Costume și seturi de vară

Cine spune că nu poți purta costume când vremea este caldă? Costumele casual sunt perfecte atât pentru afaceri, cât și pentru plăcere, așa cum putem vedea la Shin Min Ah, care poartă un costum elegant cu pantaloni scurți, într-un set combinat, care arată elegant și sofisticat, dar în același timp distractiv!

 

Foto via instagram

Foto via instagram

Ha Ji Won a optat pentru un costum neutru din in, care nu este doar respirabil și confortabil, ci și pur și simplu drăguț, la fel ca ea.

Foto via instagram, instagram

Imprimeuri florale proaspete

Imprimeurile florale primăvara nu sunt ceva inovator, dar există un motiv pentru care sunt de bază în acest sezon. Culorile captivante pot lumina orice aspect și le puteți îmbrăca cu ușurință pentru o noapte în oraș sau le puteți păstra casual pentru o zi la picnic. Nana este feminină și uimitoare în rochiile sale midi de culoare pastel, în timp ce Go Jun Hee și-a asortat la rochia florală o pereche de adidași casual, pentru un aspect simplu, fără efort!

Foto via instagram

Foto via instagram 

Accesorii inspirate din flori

Pentru milenali, vă amintiți acele inele din flori colorate, delicate, cu mărgele, care erau populare în timpul copilăriei noastre? Acestea au fost, de asemenea, populare în anii ’70, în timpul celebrului slogan al mișcării “Flower Power”. Se pare că această tendință se reîntoarce și adaugă o notă de drăgălășenie oricărei ținute! Cerceii cu flori mari sunt, de asemenea, la modă, iar Yoon Eun Hye ne arată cum îi poartă pe ai ei în filmulețul ei de pe YouTube, în timp ce Shin Min Ah a fost văzută purtând cercei cu modele florale și sandale cu bretele cu detalii florale.

Vă era dor Yoon Eun Hye? Puteți ține pasul cu actrița prin canalul ei de YouTube, unde își împărtășește activitățile zilnice și alte subiecte interesante. În videoclipul de mai jos, ea oferă sfaturi valoroase despre stilul primăvară / vară!

https://www.youtube.com/watch?v=NbiPzbWNYxA

Rochiile baby doll

Acest stil de rochie este o opțiune eterică perfectă pentru o vară de vis. Oh Yeon Seo a purtat o rochie de culoare roz deschis, care a făcut-o să pară tânără, în timp ce Park Min Young a purtat o rochie răcoroasă cu bretele, care se potrivesc cu volănașele ei moi și cu zâmbetul dulce al actriței!

Foto via instagram

Foto via instagram

Bluză scurtă, albă

Nu puteți de greși niciodată dacă purtați alb când vine vorba de zile mai calde. Dar îl puteți face să pară mai interesant cu detalii unice precum acest top fără mâneci cu cusături purtate de Gong Hyo Jin. IU a purtat un top alb, cu mâneci bufante pentru un aspect proaspăt, inspirat din stilul cottage-core!

Foto via instagram

Foto via instagram

Salopete din denim

Zilele însorite înseamnă să vă relaxați și să va simțiți confortabil în timp ce sunteți activ. Aceste costume jucăușe din denim, atât cu pantaloni scurți cât și cu pantaloni lungi, purtate de Suzy și Hyeri, sunt alegerea perfectă! Veți arăta în continuare drăguț, dar și aranjat în orice moment al zilei!

Foto via instagram

Foto via instagram

Blugi scurți, până la genunchi

Nici pantaloni scurți, dar nici chiar pantaloni lungi. Această piesă vestimentară până la genunchi este perfectă pentru o astfel de perioadă din an. O puteți stiliza casual ca Son Dam Bi, care pare pregătită pentru o vacanță de vară, sau puteți fi mai îndrăzneți și să arătați puțină piele, precum Han Ye Seul!

Foto via instagram, instagram

Foto via instagram

Genți din piele maro, în stil săculeț, și accesorii țesute

Lee Si Young pare pregătită pentru un zbor confortabil în rochia sa de tip sarafan, supradimensionată, pe care a accesorizat-o cu o pălărie de pescar țesută și o geantă asortată. O altă tendință este geanta din piele maro, așa cum vedem la Shin Min Ah și Lee Sung Kyung.

Foto via instagram

Foto via instagram

Foto via instagram

Bretonul bont

Vreți o schimbare drastică a coafurii fără a vă tăia părul scurt? Încercați un breton scurt, bont, care sigur vă va schimba întreaga alură. Kim Go Eun și Han Yeh Seul au încercat acest stil pentru un aspect șic și modern!

Foto via instagram, instagram

Foto via instagram, instagram

Unghii în stil pop art

Vara este mai colorată cu aceste unghii la care au edvenit populare pentru prima dată datorită expertei Uinistella, un brand coreean de manichiură. Acest stil a fost văzut și în multe videoclipuri K-pop, iar IU și-a arătat partea misterioasă purtând unghii ascuțite și artistice într-un editorial al revistei Vogue Korea.

https://www.instagram.com/p/CN6S5-lHoSo/

Foto via instagram, instagram, instagram

 




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.