a30bccbfce2242b48f9854d028d4f99f

 „Doom at Your Service”, MAREA PREMIERĂ pe 10 mai! Noi imagini, date publicității

Viitoarea dramă a tvN „Doom at Your Service/어느 날 우리 집 현관으로 멸망이 들어왔다”, care va avea premiera pe 10 mai, a dat publicității noi fotografii cu Park Bo Young și Seo In Guk, ce ne vor ține și mai mult cu sufletul la gură!

„Doom at Your Service” este o dramă romantică despre o ființă supranaturală numită Myul Mang, care face să dispară tot ce atinge – personaj interpretat de Seo In Guk – și o femeie pe nume Tak Dong Kyung, care își pune viața la bătaie în încercarea de a-și evita soarta, personaj interpretată de Park Bo Young, relatează soompi.com.

Când Tak Dong Kyung află că îi mai rămân doar 100 de zile de trăit, ea cere plină de furie ca lumea să fie „ruinată” – ceea ce-l aduce în mod neașteptat în viața ei pe supranaturalul Myul Mang, al cărui nume înseamnă, de fapt, „ruină” sau „distrugere” în limba coreeană.

Imaginile nou lansate descriu o întâlnire neașteptată între Tak Dong Kyung și Myul Mang. El apare de nicăieri și intră în casa ei fără să fie invitat. Apoi se așază pe canapea și se face confortabil. Expresia sa relaxată este luminată jucăuș, iar aspectul său ridică serioase semne de întrebare cu privire la intențiile sale.

Pe de altă parte, Tak Dong Kyung este vizibil uimită și se uită cu ochii mari la misteriosul „invitat”. Ea se ascunde în spatele unui perete și arată atât precaută, cât și tulburată de situația total neprevăzută în care se află.

Fanii dramei așteptă cu nerăbdare să vadă chimia imprevizibilă dintre o femeie ale cărei zile sunt mai multe decât numărate și un bărbat care susține că nu iubește, dar care oricum ajunge să se îndrăgostească de ea.

„Începând cu primul episod, spectatorii vor putea simți chimia perfectă dintre Park Bo Young și Seo In Guk. Începând cu prima întâlnire fatidică, Tak Dong Kyung și Myul Mang se vor intersecta unul cu altul și se vor schimba, iar romantismul lor care va continua să crească le va oferi spectatorilor atât emoție fatală, cât și râsete de bucurie, așa că vă rugăm să așteptați cu nerăbdare (acest serial – n.r.)”.

„Doom at Your Service” are premiera pe 10 mai, la 21:00 KST și va fi disponibil cu subtitrare  pe Viki.

Pe aceeași temă Park Bo Young și Seo In Guk sunt romantici în posterul dramei “Doom At Your Service”




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.