6cbd7957660745a9a74fd7b21f9353a1

Povestea femeilor ambițioase care vor să își descopere adevăratul sine în noua drama “Mine”

Am început o nouă lună și iată că a venit momentul să ne delectam cu un nou serial. Aș spune că nu este chiar atât de nou, pentru ca de el știam câteva lucruri încă din februarie. Sper că vă mai aduceți aminte de “Mine/ 마인”, căci așa se numește drama care a avut premiera chiar în această seară. Acest serial se mai regăsește și în articolul de aici.

Despre “Mine/ 마인” pot sa va zic că este încadrată în categoria dramelor thriller pline de  mister. A început la postul coreean tvN și se va difuza în zilele de sâmbătă și duminica, având în plan standar 16 episoade. Ce o face specială  și unul dintre motivele pentru care am ales sa v-o prezint și vouă este faptul că,  de această dată protagoniștii sunt de fapt 3/ 4 femei magnifice, o sa aflați detalii în urmatoarele rânduri.

Este proiectul realizat de companiile Studio Dragon și  JS Pictures, având ca producător pe Lee Jin Suk. Regia este semnată de Lee Na Jung, cea care s-a ocupat si de dramele “Love Alarm” (Netflix / 2019),” Fight for My Way” (KBS2 / 2017), “Oh My Venus” (KBS2 / 2015-2016), iar scenariul  este semnat de Baek Mi Kyung ( care a realizat și poveștile din  dramele “The Miracle We Met” -KBS2 / 2018, “The Lady in Dignity – JTBC / 2017, “Strong Woman Do Bong-Soon” – JTBC / 2017.

 

Poveste

Această dramă  pune în lumina reflectoarelor stilului de viață al femeilor bogate care fac parte din înalta societate. Mai exact urmărește viețile femeilor puternice și ambițioase care încearcă să găsească propriul  sine /„eu” real depășind prejudecățile existente în societatea actuală.

Pe scurt, le vom descoperi pe Seo Hee Soo (rolul lui Lee Bo Young), o  fostă actriță foarte celebră  și în prezent, a doua nora a Grupului Hyowon și pe Jung Seo Hyun (Kim Seo Hyung), prima nora a Grupului Hyowon, în încercarea lor a-și găsi adevăratele identități.

Despre rolul ales acum, frumoasa  Lee Bo Young a spus: „Seo Hee Soo la începutul dramei este cineva care acționează exact cum este ea în interior. Indiferent de felul în care o privești, ea este întotdeauna același eu adevărat. Este întotdeauna încrezătoare în relațiile sale cu ceilalți. Baek Mi Kyung a scris-o la început ca un personaj foarte adorabil, iar asta a ajuns să fie un obstacol pentru mine. Cum m-aș putea purta drăguț? Dar apoi cineva care este întotdeauna foarte cinstit dă peste un secret care o schimbă. Am reușit să-mi schimb focusul și să mă gândesc la modul în care va fi zguduită de acest lucru, așa că am reușit să pun mai mult din adevăratul meu eu în prima jumătate pentru a arăta cât de transparentă era ea înainte ”.

În acelați timp, Kim Seo Hyung a declarat: „În loc să ne concentrăm asupra unui singur personaj, există o mulțime de povești diferite în dramă”. Întrebată despre comparațiile cu drama ei din trecut „SKY Castle”, ea a spus: „Mi s-a părut ciudat să interpretez un personaj care primește un tratament atât de fantezist, cum ar fi să i se deschidă ușile și să se plimbe prin case în care în mod normal nu aș intra niciodată”. Despre relația personajelor lor, Lee Bo Young a spus: „Așa cum am spus, Hee Soo este o persoană atât de transparentă, încât are multă încredere și respect pentru Jung Seo Hyun. În viața reală, l-am urmărit și pe Kim Seo Hyung în platou și cred că relația va apărea în dramă. Sunt întotdeauna foarte fericit să o văd pe platou. Nu sunt atât de multe scene pe care le-am filmat împreună, dar împărtășim întotdeauna ceea ce se întâmplă în viața noastră ori de câte ori ne întâlnim”.

Regizorul Lee Na Jung a spus: „Nu mi-am propus în mod intenționat să fac o poveste specifică despre femei, dar am vrut ca oamenii să se uite la acești doi actori și să redefinească ce înseamnă să fii„ feminin ”. Cred că cuvântul„ feminin ” cuprinde, de asemenea, semnificații precum „puternic, cinstit și cool”. Am spus aceste cuvinte deseori în timp ce priveam actorii de pe platou. ”

Distribuție

Actori principali

Lee Bo Young – Seo Hee Soo
Kim Seo Hyung – Jung Seo Hyun
Ok Ja Yeon – Kang Ja Kyung

Actori secundari

Lee Hyun Wook – Han Ji Yong
Cha Hak Yeon – Han Soo Hyeok
Jeong Hyun Jun – Han Ha Joon
Jung Yi Seo – Kim Yoo Yeon
Park Won Suk – Yang Soon Hye
Park Hyuk Kwon – Han Jin Ho
Kim Hye Hwa – Han Jin Hee

Lee Bo Young este una dintre cele mai captivante și mai special actrițe din cate am văzut eu în industria coreeană. Părerea mea este că ea este foarte talentată și reușește în mod rapid să se transpună în fiecare provocare și personaju pe care îl interpretează. Nu știu să fi existat vreo ocazie în care să mă plictisească cu interpretarea ei. De-a lungul carierei sale am putut să o remarcăm în  dramele “ When My Love Blooms” (tvN, 2020), “Mother “(tvN, 2018), “Whisper” (SBS, 2017), “Pinocchio” (SBS, 2014) voice cameo, “God’s Gift – 14 Days” (SBS, 2014), “I Hear Your Voice” (SBS, 2013), “My Daughter Seo Young” (KBS2, 2012).

Kim Seo Hyung este o altă actriță coreeană foarte versatilă și foarte convingătoare. Până în acest moment a apărut în atât de multe drame  câteva dintre ele fiind “ Nobody Knows”  (SBS / 2020), “SKY Castle” (JTBC / 2018-2019),”Come and Hug Me”  (MBC / 2018),”Tempted”  (MBC / 2018),”The Good Wife” (tvN / 2016) ,”Assembly” (KBS2/ 2015) ,”A New Leaf”  (MBC / 2014),”Empress Ki”  (MBC / 2013-2014).

 

Dacă vreți să va faceți o idee despre această dramă, vă invit să vedeți câteva filmulețe chiar mai jos:

Teaser 1 https://www.youtube.com/watch?v=fKW12hw3r8g

Teaser 2 https://www.youtube.com/watch?v=6ruVA4VSnIs

Teaser 3

Aceasta a fost prezentare dramei “Mine”. Eu cred că are un subiect promițător și care nu a fost așa de mult abordat de producătorii coreeni în dramele de până acum. Sper că v-am făcut curioși și îi veți da o șansă.

Ce părere aveți despre noua dramă “Mine”? 




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.