Eil6AAMXYAIsmkH

O călătorie cu BTS prin Coreea tradițională

Sursa foto: VisitKorea

Grupul K-pop BTS nu a lăsat faima internațională să pună în umbră rădăcinile coreene. Astfel, în trecut, băieții au filmat un videoclip la Palatul Gyeongbokgung în timp ce erau îmbrăcați în hanbok și chiar au apărut într-un talk-show la NBC purtând costumul tradițional. Aceștia au vizitat o serie de locuri tradiționale în Coreea, formând un tur minunat pentru fanii care doresc să le urmeze pașii. Visit Korea ne prezintă câteva dintre aceste locații, ce merită cu siguranță vizitate.

Muzeul Mobilierului Coreean

Sursa foto: VisitKorea

BTS a apărut într-un episod recent din „You Quiz on the Block”, filmat la Muzeul Mobilierului Coreean. Nu sunt singurele vedete care au vizitat această atracție. Cartea de oaspeți include personalități internaționale celebre precum Xi Jinping, Brad Pitt și Martha Stewart!

Sursa foto: VisitKorea

Muzeul Mobilierului Coreean este un loc unic ce colectează și expune mobilierul tradițional din lemn din Coreea. Articolele sunt grupate în funcție de locația și utilizarea lor în casele tradiționale, precum și după material și regiunea de origine. Muzeul constă în zece case tradiționale localizate pe un deal din Seongbuk-dong care au fost restaurate de-a lungul unei perioade de 15 ani. Vizitând muzeul, puteți afla, de asemenea, despre structura de bază a caselor hanok, inclusiv designul lor interior tipic, modelele tradiționale folosite, coșul de fum și curtea din față.

Sursa foto: VisitKorea

Intrarea la muzeu este condiționată de rezervări, iar tururile cu o durată de aproximativ o oră sunt conduse de un ghid. Prin intermediul acestui tur puteți afla mai multe despre cultura locuințelor coreene, despre armonia dintre mobilier și natură. Muzeul este o un loc excelent din care puteți afla mai multe despre frumoasa cultură tradițională a Coreei.

Sursa foto: VisitKorea

Muzeul și Hotelul Awon

Sursa foto: VisitKorea

Muzeul și Hotelul Awon au reprezentat o locație de filmare a 2019 BTS Summer Package, atunci când membrii BTS au vizitat, de asemenea, atracții din apropiere precum Casa Soyang Oseongje și Cetatea Uibongsanseong, sporindu-le acestora rapid popularitatea. Casa în sine a fost construită inițial în Jinju, Gyeongsangnam-do, dar a fost mutată în locația actuală din satul Wanju Oseong Hanok. În ciuda mutării, casa veche de 250 de ani păstrează încă demnitatea stilului de viață al unui erudit din epoca Joseon.

Sursa foto: VisitKorea

Hotelul Awon poate fi în mare parte împărțit în patru spații, inclusiv Cheonjiin – Sala Manhyudang, care a fost utilizată pentru imaginea de copertă a 2019 BTS Summer Package. Celelalte spații sunt Sarangchae – Sala Yeonhadang, Sala Anchae – Seolhwadang și Sala Byeolchae – Cheonmokdasil. Fiecare zonă este deschisă vizitelor, fotografierii și chiar cazării.

Sursa foto: VisitKorea

Pe terenul din fața Hotelului Awon este Muzeul Awon, care prezintă artă modernă în Galeria Oz. Galeria servește, de asemenea, un meniu limitat de ceaiuri și cafea. Pentru o relaxare completă vă puteți plimba prin pădurea de bambus care crește în spatele hotelului.

Palatul Gyeongbokgung

Sursa foto: VisitKorea

Dacă sunteți fan BTS, atunci trebuie neapărat să vizitați Palatul Gyeongbokgung! Băieții au înregistrat două clipuri impresionante în fața Sălii Geunjeongjeon a Palatului Gyeongbokgung, înregistrată ca Tezaur Național nr. 223 și clădirea principală din palat. În cadrul reprezentației înregistrate pentru un episod din The Tonight Show cu Jimmy Fallon pe NBC în septembrie 2020, cei 7 au apărut purtând costumul tradițional.

Sursa foto: VisitKorea

După ce au interpretat „Idol” în fața Sălii Geunjeongjeon, a urmat „Mikrokosmos” în fața Pavilionului Gyeonghoeru. Show-ul a fost și mai spectaculos datorită utilizării a sute de drone, astfel că pavilionul părea că plutește deasupra iazului din jurul său. Este un loc deosebit de popular primăvara, când cireșii plângători din jurul iazului sunt în floare.

Sursa foto: VisitKorea

În mai 2015, BTS a cântat și în fața Porții Heungnyemun, puternic luminată pentru un spectacol muzical KBS. La acea vreme, aceștia erau numiți în glumă Heungtan Boys.

Casa Coreea 

Sursa foto: VisitKorea

Casa Coreea are, de asemenea, legături cu BTS. Imaginea de copertă a revistei Billboard, ediția BTS, a fost creată aici, la Pavilionul Nogeumjeong.

Sursa foto: VisitKorea

Sursa foto: VisitKorea

Casa Coreea este un multicomplex care promovează toate tipurile de tradiții coreene, de la mâncare la artele spectacolului și chiar la ceremoniile de nuntă tradiționale. Vizitatorii pot încerca o masă regală, pot urmări spectacole tradiționale și chiar participa la programe culturale.

Acestea sunt doar câteva dintre locurile magice ce pot fi găsite în Coreea de Sud, fiecare având propriul farmec.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.