BExqV_2f

Lee Yo Won și Chu Ja Hyun, confirmate pentru o nouă dramă despre mame

A fost confirmat faptul că Lee Yo Won și Chu Ja Hyun vor juca în „Green Mothers Club” (n.a. – Clubul Mamelor Verzi – titlu mot-a-mot), precizează Soompi.

„Green Mothers Club” are ca subiect legăturile puternice și tovărășia dintre mame, care se aseamănă cu surorile. Drama înfățișează rețeaua sistemului „periculos” al părinților din comunitatea școlii elementare și secretele pe care le au mamele dincolo de ușile închise. Povestea îi va determina pe cei ce o vizionează să reflecte la adevărata prietenie dintre oamenii adulți care se împrietenesc.

Lee Yo Won s-a aflat anterior în tratative pentru a apărea în dramă, dar pe data de 26 mai s-a confirmat că atât ea, cât și Chu Ja Hyun vor apărea în aceasta. Cele două actrițe vor interpreta două roluri de mamă complet diferite.

Lee Yo Won, care va face primul ei rol de mamă din carieră, o va interpreta pe Eun Pyo, o mamă ultra-educată şi care este de asemenea şi foarte mândră. Aceasta se autoproclamă o „mamă-beta” (o mamă care are un stil parental flexibil), dar care se va schimba pe măsură ce va trece prin tot felul de întâmplări în comunitatea şcolii elementare. Fanii vor putea observa cum anume se va transforma Lee Yo Won în acest nou personaj.

Pe de altă parte, Chu Ja Hyun o va interpreta pe Chun Hee, o mamă de nota întâi în ceea ce priveşte frumuseţea şi gradul înalt de cunoştinţe. Ea este foarte populară printre mame şi se află pe treapta de sus a piramidei „parentale”. În drama anterioară în care a jucat, „Beautiful World,” (n.a. – Lumea Frumoasă), Chu Ja Hyun a avut rolul unei mame calme şi iubitoare, dar de data aceasta se va transforma într-o „mamă-tigru” (o mamă rigidă şi exigentă).

„Green Mothers Club” va fi produsă de către JTBC Studio, şi este propusă să apară cândva la anul.

 




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.