484d998904f042d9a23f888e7eab9247

So Ji Sub, în discuții pentru un nou rol într-o dramă, după o pauză de trei ani. Ce personaj ar putea interpreta actorul

So Ji Sub, în vârstă de 44 de ani, se pregătește pentru următorul său proiect!

Pe 26 mai, o sursă din cadrul agențiaei lui So Ji Sub, 51K, a făcut o declarația mult-așteptată cu privire la posibila distribuție a sa în noua dramă „Doctor Lawyer” (titlu literal), confirmând, practic, că actorul a primit propunerea de a juca în această dramă. Rămâne de văzut dacă o va și accepta, după ce va citi scenariul și termenii de colaborare.

„Este unul dintre proiectele pentru care a primit o ofertă”, a declarat sursa citată de soompi.com.

“Doctor Lawyer” este o dramă care ne va încălzi inimile și ne va alina sufletul (și psihicul) prin exprimarea deschisă a emoțiilor puternice ce are în centrul său povestea unui chirurg genial,care devine avocat pentru cazuri de malpraxis medical (neglijență medicală), după ce pierde totul în urma unei intervenții chirurgicale inventate, și un procuror din cadrul Departamentului pentru Crime Medicale, care își pierde singura familie și iubitul ca urmare a acelei operații. Împreună, cei doi îi pedepsesc pe cei care cred că importanța vieții unei persoane poate fi clasificată în funcție de bogăție și putere și care, pe de altă parte, empatizează cu victimele care au fost nedreptățite, asigurându-le consolare.

Lui So Ji Sub i s-ar fi oferit, astfel, rolul lui Han Yi Han, un avocat specializat în malpraxis medical, care obișnuia să fie un medic de geniu dublu-specializat, atât în ​​chirurgia generală, cât și în chirurgia toracică. Înainte de incidentul care s-a întâmplat cu patru ani în urmă, el a fost asul chirurg al Spitalului Universitar Bansuk. Han Yi Han a fost, de asemenea, un medic care și-a menținut energia și i-a făcut pe colegii săi să se simtă în largul lor cu un zâmbet relaxat, în ciuda suprasolicitării constante a meseriei sale. În plus, datorită înălțimii sale (183 cm) medicul arăta ca un model în halatul său alb.

În 2018, So Ji Sub (n. – 4noiembrie 1977) a câștigat Daesang (marele premiu) pentru interpretarea sa în „My Secret Terrius” (cunoscut și sub numele de „Terius Behind Me”), difuzată de canalul MBC. Dacă acceptă oferta, va fi prima dată când va juca într-o dramă după rolul din urmă cu trei ani.

                                                                So Ji Sub și soția sa, Jo Eun Jung / FOTO: soompi.com

Anul trecut, So Ji Sub și-a anunțat căsătoria cu reporterul Jo Eun Jung (7 aprile 2020), iar viitorul său film care se încadrează în genul de thriller misterios, „Confession”, va avea premiera în curând.

„Doctor Lawyer” va fi scris de Jang Hong Chul, autorul “Mr. Temporary”,  și va fi difuzat la începutul anului viitor.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.