Ji Sung este un judecător incomparabil ce caută să pedepsească răul în drama “The Devil Judge”

Îndrăgitul actor Ji Sung se transformă într-un judecător special în noua dramă de la tvN numită “The Devil Judge”, potrivit Soompi. Acțiunea dramei se petrece într-o Coree imaginară și distopică, scopul ei fiind acela de a transmite un mesaj despre justiție printr-un show live direct din sala de judecată, în care întreaga națiune participă la proces. Este judecătorul Kang Yo Han (Ji Sung) un erou sau un demon ce poartă masca legii?

Kang Yo Han este un judecător suprem care se îmbracă în robe ale legii pentru a vâna răufăcătorii. El este „judecătorul demonic”, care se folosește de legi pentru a-i pedepsi pe oamenii lacomi și însetați de putere prin spectacolul live din sala de judecată. În contrast cu Kang Yo Han îl avem pe Kim Ga On, jucat de Jinyoung din GOT7, care este un judecător asociat ce apare ca o rază de speranță în acea lume distopică.

                                                                                   Sursă foto: Timesofindia.com

Într-o societate în care ordinea este la pământ și protestele împotriva celor puternici se înmulțesc, întreaga națiune se va alătura juraților și va aduce cu sine o nouă formă de justiție. Vom vedea însă că metodele lui Kang Yo Han pentru pedepsirea răului sunt foarte precise și ferme, așa încât ne vom întreba dacă este sau nu uman ceea ce face.

Pe date de 3 iunie producătorii dramei au făcut publice imagini cu Ji Sung în pielea lui Kang Yo Han. Este destul de clar că judecătorul Kang nu este un judecător obișnuit, ci unul având un aer deosebit. În prima poză de mai jos, el ține în mână un pahar de șampanie și poartă un costum sofisticat. Următoarea poză ni-l înfățișează purtând o robă elegantă și zâmbind, fiind în ipostaza de judecător admirat de toată lumea. În final, îl vedem îndreptând o armă către cineva, cu o privire rece și tulburătoare. Kang Yo Han este fără îndoială un judecător carismatic, însă ne va da de gândit dacă este într-adevăr o persoană bună sau un lup ascuns într-o piele de oaie.

                                                                                         Sursă foto: Soompi                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

                                                                                            Sursă foto: Soompi

 

                                                                                           Sursă foto: Soompi

Producătorii dramei l-au lăudat pe Ji Sung pentru prestația sa actoricească impecabilă și au declarat că el s-a adaptat perfect la personajul său. Au mai adăugat: „Fanii îi pot admira noua transformare, care va da naștere unui personaj fără precedent.”

Drama “The Devil Judge” va avea premiera pe 3 iulie la ora 21 (ora standard a Coreei) și va fi disponibilă pe Viki.com. Urmăriți un trailer scurt aici. Abia așteptăm să apară și vă dorim de pe acum să aveți vizionare plăcută!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.