img_208753_1-crop-tile

Noua serie TV a lui Kim Soo Hyun va fi disponibilă EXCLUSIV prin aplicația Coupang Play, din Google Play

Noua serie TV intitulată “One Ordinary Day/어느날“, în care joacă actorii Kim Soo Hyun și Cha Seung Won (cunoscută anterior ca “That Night”), va fi disponibilă exclusiv prin aplicația Coupang Play. Și împreună cu această veste, echipa de producție a confirmat lista finală a distribuției, după cum ne informează ZAPZEE.

Primul conținut original al  Coupang Play, “One Ordinary Day” este noua serie criminală alcătuită din 8 părți, care va avea premiera în luna noiembrie a acestui an. Serialul se concentrează pe sistemul de justiție penală dintr-o perspectivă populară prin intermediul poveștii intense a doi bărbați care se învârt în jurul crimei unei femei.

Anterior, acest proiect a ținut “prima pagină” a media datorită confirmării distribuției principale formate, după cum spuneam, din  Kim Soo Hyun și Cha Seung Won.

Cu doar câteva zile în urmă, Lee Seol, Yang Kyung Won, Kim Shin Rok și Kim Hong Pa s-au alăturat oficial  distribuției serialului.


Lee Seol, actrița din serialul “When the Devil Calls Your Name/악마가 너의 이름을 부를 때”, joacă rolul avocatului debutant Seo Soo Jin. În plus, actorul Vincenzo Yang Kyung Won preia rolul lui Park Doo Sik, un gangster care a fost închis intenționat pentru a-și dovedi loialitatea față de șeful său.

Kim Shin Rok, actrița din serialul “Beyond Evil/괴물” se transformă în procurorul de elită Ahn Tae Hee. Astfel, deși Tae Hee nu a pierdut niciodată un caz, dar este întotdeauna exclusă de la promovare în funcția de procuror șef.

Kim Hong Pa joacă rolul veteranului detectiv Park Sang Bum. Chiar înainte de pensionare, el se confruntă cu o situație neașteptată în timp ce investighează cazul lui Kim Hyun Soo.

Referindu-se la această remarcabilă distribuție, echipa de producție seriei “One Ordinary Day” a afirmat: „Lee Seol, Yang Kyung Won, Kim Shin Rok și Kim Hong Pa sunt actori care emană o prezență extraordinară. Vă rugăm să așteptați cu nerăbdare performanța lor extraordinară, deoarece actorii  vor dispărea complet în personajele lor (cu sensul că se vor confunda cu personajele interpretate – n.r.)”.

Seria despre care vorbim este, de fapt,  un remake al seriei de televiziune din Marea Britanie „Criminal Justice”, difuzată pe canalul BBC One în perioada 2008-2009.

Povestea, pe scurt

Kim Hyun-Soo (Kim Soo-Hyun) este un student universitar obișnuit, care – peste noapte – se trezește acuzat de crimă, dintr-o greșeală. Viața lui se schimbă complet.

Shin Joong-Han (Cha Seung-Won) este un avocat de rangul al treilea, care abia a reușit să promoveze examenul de barou. Deși Shin Joong-Han nu a fost niciodată bun la nimic (cu sensul că nu a excelat în nicio privință – n.r.), el este însă singurul care încearcă s-l ajute pe Kim Hyun-Soo. În plus de asta, de când l-a întâlnit pe Kim Hyun-Soo, Shin Joong-Han se confruntă cu un sistem juridic crud.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.